Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 19 Jul 2025, 20:49

Autoru Poruka
GiGi
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 17:49
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Ma meni se ne trebaš izvinjavati...naravno da imaš pravo na svoje mišljenje...ni ja sama ne vjerujem u virtuelne ljubavi...pa opet...ovo što je Vučica napisala mi je nekako emotivno i šta ja znam...

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 18:04
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

aJOOJ
izmjeni ja post da ti Vucice ne vidis a citirala si me [mojzidic.gif]
Dobro, uglavnom
mislim da ce i tebi biti smjesno kada prodje neko vreme

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 18:20
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

aAAUUUuuu Julija, brate, sestro slatka. Idem da skuvam kafu, pa da te procitam, taman ce da se ladne koliko mi treba xexexe

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 18:44
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

Komsinica je napisao:
aAAUUUuuu Julija, brate, sestro slatka. Idem da skuvam kafu, pa da te procitam, taman ce da se ladne koliko mi treba xexexe

hahahaha..znam ...I ne ljutim se, potpuno te razumem....al stvarno...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 18:48
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Вучица je napisao:
Изгледа да је мени по овом питањцу упала кашика у мед, јес да нико од нас двоје каки смо везане вреће није ни мислио а боме ни писао нека та шућмураста слова... ил већ какава... Био је неки јануар ил фебруар а знали смо се као... с неких дискусија, расправки па и свађа тј неслагања мишљења о овом или оном... мало по мало почели смо све више да пишемо о `80-тим, `90-тим, о Златном папагају, музици, политици, обичајима, знао је да волим старе речи и изразе а пошто је то његов домен истим ме је обилато снабдевао, о Оњегину, о мојим момцима мсм Стфи и Ники, о његовим синовима, чак смо његова г-ђа и ја куцкале на тему мојих писанија... чак! да се зна.. предумишљаја било није.. тако је почело... мислили смо да је то нормално и ок, писати о свом животу... онда је он почео да пије све више... долазио на наш форум увоштен од алкохола... остали нису примећивали ал ја јесам... дошло је и лето... неких +45, она ноћ лепљива када ти и кожа смета а не тежак ваздух који и не може нормално да се удахне... пишемо ко ће где на летовање.. он каже ја ћу те мувати и смувати хахах смејала сам се томе тада... хмм прође море и лето... дође спетембар и једну ноћ стиже мени ПП што је за форум на коме сам била мени био знак да нешто није у реду а не да је неко љубависање... ПП од њега.. гласио је од прилике овако...``имам 100 година, касно сам се оженио, касно децу добио... исувише касно тебе нашао, исувише касно заволео, остаћу те гладан и жедан док сам жив, немам намеру да се разводим нити да неком од живота пакао правим, овде ме више бити неће, волим те и волећу те ал то је све и ништа, овим себе од тебе браним а и тебе од себе``... остала сам без текста, нисам одговорила... прошли су месеци неки или месец бем га... знам само да сам му смс-ом честитал славу... значи имала сам бр... отишао је за Јапан... није се оглашавао... лудела сам... ни слово.. ништа... мук... у међувремену дошла сам овде код вас... потреба да га упознам била је јача од ваздуха који удишем, ово све жене знају какав је осећај... неки март ил април ове године... испред Мањежа стоји господин висок 195, са зеленоплавим окама, светлосмеђом подужом косом, са осмехом од ува до ува... знам да је он... седимо већ сатима.. прича иде онако нормално с паузама... поздрављамо се ко ратници после тешке борбе, он одлази лево, ја десно... од тада га нема... од тада ни мене нема... а небих мењала ово своје искуство низашта... сада нисам паметнија... нисам ни опрезна... верујем да људи могу да се препознају и преко ваздуха а не преко слова... и да се на исти начин желе... само ту жељу треба пренети у додир ако се може и ако се изистински то нешто жели и осећа.
Јбте роман написах [shakinghead.gif]

fijuuuuu :D

...Vuki tebi ova slovca bas leze, i bas znas da prenesess i docaras.
Sve se moze kad se hoce i ako se osjeti da je to to.
Samo polako, smireno i bez nerviranja i brige..sve je to zivot....opusteno.

[ccc3.gif]

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 18:55
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Julija, za zivo cudo pocinje da mi se svidja tvoje dugometrazno pisanije. Mada, to ne treba te interesuje. Cak si me i nasmejala. Ipak, moram da se nadovezem na Molenu, odnosno na tvoj post upucen kao replika njoj. Sa strane ne mozes da "vidis" i "ocenis" ko je lozac, a ko zrtva lozaca. Da se ne lazemo. Ja to nisam primetila, a bas me cudi. Ono sto ja vidim, a sto se odnosi na javno komuniciranje je to da se pojedinci dobro zezaju. E sada, uvek ima tri mogucnosti: prihvatis zezanje i nadovezes se; ne prihvatis zezanje i das to do znanja; ne prihvatis zezanje, ali se primis ko kuce u liftu. I onda umislis i ne znas sta ces sa sobom. (ne mislim ti, da ne dodje do zabune, nego uopsteno). Ono o cemu ti pricas, mozda se i desava, ali daleko od ociju javnosti. Nemoj ovo da shvatis, nikada nikoga ne molim, posebno ne ovde, ali... dakle, nemoj ovo, ja te molim da shvatis kao udar na tebe, jok brate ili ti sestro slatka, simpa si mi vec neko izvesno vreme. Jednostavno i ja dadoh neko misljenje na misljenje, tako i dozivi.

Вучица je napisao:
... верујем да људи могу да се препознају и преко ваздуха а не преко слова... и да се на исти начин желе... само ту жељу треба пренети у додир ако се може и ако се изистински то нешто жели и осећа.

Ovde nista vise ne bih dodala. Sve je ODLICNO receno. Vucice, skidam kapu.

Da se ne lazemo vise. Svi ste, svi smo imali makar jednu "simpatiju". Ne ogradjujte se vise, jer je prilicno dosadno. Jer... ne lazemo druge, vec lazemo sebe. Nesto se kao branimo, jel? A sto bi? Kome u dzep? Kome iz dzepa? Nego je to ovde, a i na drugim mestima, rekla bih... fazon kao u recimo jednom naselju. Ispred jedne zgrade, jedna klupica. Eventualno dve. I na toj klupici, umesto da sede dece i zabavljaju se, sede loklane sveznalice. I tako prate. Ko i kada dosao. Ko je sta nosio u kesi, jelte. Ko se kome javio. Ko se kako obukao. Ko je sta kuvao. Obicno su to starije osobe, koje su zaboravile da su bile mlade, nekada. Zaboravile su i da im je makar jednom suknja kraca bila, neocesljana kosa (recimo), a i carapa pukla. Jbg, desava se. I sada... sve je to šu šu šu dok predmet tog šu šu šu ne pridje blize, onako u prolazu, a onda bude "kuco, maco, cico". Bljak. Elem, udaljih se od teme. Pa sta ako ti se neko dopadne i na ovim prostorima? Pa sta? Da li ce kruna da ti spadne sa glave ukoliko priznas? Ne drugim, nego sebi. Sebi bajo. Sebi. Vec sam u svojim prethodnim postovima na ovu temu rekla, cini mi se, ljudi se srecu i po sahranama. Pa? Da li je to morbidna ljubav? Treba ih obesiti? Nisu naricali, vec ih stresla emocija?! Vidi, majku mu. Kakvi ljigavci, zar ne? [krstise.gif] Neko ti prija? Pa sta? Da li to odmah mora da znaci, onima sa klupice, da se dahce po privatnim porukama ili ne znam ni ja gde? Hello, hajd`mo na odrastanje! Jos jedan krug, nego kako. Ma, jok. Lakse je ugurati nosic u tudji zivotic i raspredati o babama i zabama, al da komsiji crkne krava sto pre. Dakle, kao sto vec rekoh, ponovicu se... virtuelne simpatije/ljubavi (nastale iz ko zna kog razloga, a i nebitno je), mogu da se pretvore u prave, divne, ukoliko oboje imaju "ono" da provere da li je to to. Provere i ustanove. Eto.

Morala sam da edituje: jbm ti sunce, pocinje da licim na Juliju koliki kilometarski post napisah [cepanje.gif]

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 19:13
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Prvo..ja nisam ...al stvarno nisam imala simpatiju...na forumu, chatu, fejsu i sl...nisam jbt pa sto bih lagala.....
Drugo..ovde je tema virtuelna ljubav a ne poznanstvo na netu koje se preselilo u realu...Moze se neko prepoznati i preko vazduha dok seta pored reke....slazem se..ali ga ne pitamu da li veruje u Recne ljubavi...

PS..Komsinice..Naravno da necu da shvatim pogresno ni kao atak na mene..Ja sam iznela svoj zakljucak na osnovu dozivljaja drugih ljudi, na osnovu tudjih iskustava, na osnovu onoga sto se nekom broju ljudi desilo..mozda se nisam dobro izrazila...to sa strane primetiti..Ako ti nisi primetila,nesto bilo sta, to ne znaci da se lazemo ako ja kazem da jesam ...Nisam a i ne mogu ni sad detaljno objasnjavati sta sam mislila sa tim sa strane..A i nije u redu, da poverenja drugih ljudi bas zloupotrebim u potpunosti, braneci ovde neke svoje zakljucke..Svakakko.nisam mislila da pratim pisanja po forumima ko koga lozi.i da sam tako donele zakljucke..Ja svoje zakljucke ne donosim na precas...lepo napisah ni da ne mislim na ovaj forum..Generalno, na osnovu ''ispovesti'' drugih koji su doziveli to nesto..njohove price kakko je ta ljubav pocela..nacin na koji im pristupaju ti ''lozaci'' i sl..a pri tom si sa strane nisi ucesnik tih prica naravno da ti je lakse da objektivno sagledas..i generalizujes..kako se pobornici virtuelnih ljubavi dele.. na koje da kazem vrste....Pri tom sam takodje napisala da u celoj toj prici ima i onih koji ulete slucajno u sve to...odnosno ni jedna ni druga strana nema nameru das nekoga namagarci..
I jos nesto..Posto je tema verujete li u virtuelne ''ljubavi''..a napisala sam vec bezbroj puta...ogradjujem se od poznanstva prenesenog u realu...dakle svako poznanstvo koje se prenese u realu i ne spada pod virtuelne ljubavi..sasvim je sevjedno gde neko poznanstvo zapocne..resis da se vidis sa tom osobom..rodi se ljubav..To je stvarna a ne VIRTUELNA ljubav..
pa upoznas nekog i u gradskom prevozu pa nas niko ne pita -Da li verujete u Tramvajske ljubavi...
Dakle..odgovorila sam na temu..VIRTUELNA...i nije bilo pitanje..virtuelno zezanje, virtuelna sala..vec VIRTUELNA LJUBAV..moj post se odnosio na to...

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 19:15
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

*Twilight* je napisao:
Pre 3 godine smijala sam se drugima
kada bi mi rekli da im srce lupa za nekim koga nisu videli u zivotu.
Sada mogu reci da sam jedna od onih kojima sam se smijala.
Da li mislite da ljubav koja se desi na netu
je teza i jaca od one koju smo imali pored sebe
(opipljivu)?

e da..a ovo je tema...Dakle...moj odgovor se odnosio na temu..a i sama sam na pocetku napisala da ono poznanstvo zapoceto na Netu..pa prebaceno u stvarnost..ne spada u ovu kategoriju...
dovidjenja prijatno..od mene dosta...

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 19:16
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Julija ti se tesko zaljubljujes vidim ja:)

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Da li verujete u virtualne ljubavi?  |  Poslato: 07 Sep 2013, 19:16
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Eto, meni moras da crtas povremeno. Sada je vec jasnije.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu