Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 23 Avg 2025, 22:54

Autoru Poruka
Julia
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 15:26
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

Molena je napisao:
procitala..od A do Z
i kao sto rekoh slazem se..sve si ubola, kao kakva iskusna net loznicarka :D

nisam Moli veruj..bez zezzanja..Ali kao sto sam i napisala ne mislim na ovaj forum, vec generalno..ima takvih stvari ..i na FB..tviteru,...tim nekim sajtovima..
Prica koje sam licno cula,...i ostala bez teksta..znas ne kazem da sam ja u svemu u pravu, ali mi je pomalo neshvatljivo koliko ljudi mogu da se uzive..
Aj probacu da skratim...Radnja..na Fejsu..devojka ,moja poznanica..nismo bas nesto bliske ali nije ni bitno..Ima decka ,u reali mislim.krene da se dopisuje sa deckom negde u PM zivi zaboravila sam, a hajde one je poznanik, drugar..ili tako nesto od nekih njenih prijatelja, tako nesto stvarno sam zaboravila , pa iako ga ne zna licno opet zna donekle ko je , zar ne..krene dopisivanje, malo po malo..a ja maler sve vreme (jer ono izlazili smo zajedno jer je ona sestra od moje dobre prijateljice)kazem lozi te ebote sta se primas, cuvaj ono sto imas...njoj odjednom decko..poceo da smeta, da je nervira..te ovo radi ovako te ono onako...a ovaj joj u isto vreme prica bajke, kako dolazi, kako ce da se vide, jbg posao ne mzoe da ostavi bas odjednom , znas zapad je to...
I to je trajalo i trajalo..ona jbt izmedju vidjenja sa svojim deckom ili blajanja na FB..sve vise bira ovo drugo..i na kraju pukne ta veza sa deckom..ona kao da je jedva docekala..da ne verujes..ovaj i dalje prica pricice..i tako se to vuklo, vuklo..trajalo je bas...ona zivela u nekom svom svetu...na kraju kad je ona pocela da se buni tako da kazem kad ce da se vide i sl...on prestao da joj se javlja jbt...kraj price..nikad se nisu ni videli...da ne duzim vise, ima tu jos detalja..eto...mozga...kad se probudila shvatila je da je izgubila dobrog lepog i u svakom pogledu vrdnosg decka..zbog neke virtuelne iluzuje..

To je jedan primer..ima ih mnoogo..al da ne iskusavam sebe da me opet pukne inspiracija :D :D :D

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 15:39
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

ma sve ok Julia...ali opet cu samo nadodati, da treba podvuci crtu ovdje i u reali...znati razluciti a ne moze to svako..eto ta tvoja prijateljica.
Vidim Senka napisala tamo komentar..vi slobodni..kakve veze ima ko je u kakvom stanju, ako su to samo slova koja ti u odredjenom trenutku gode..ali stvar je kontrole i recimo zrelosti pa i iskustva.
Meni je nezrelije kad ona koja nije slobodna..napise da ima simpatiju na netu, leptirici ovo ono..iako i to mogu prihvatiti...ako si svjestan stvarnosti i realnosti, ne zaneses se previse, na zemlji si cvrsto...a ok..kratkorocno ''uzivanje'' nazovimo ga tako.

Jednom se mozes zaebati, neiskusan..progutalo te sve to nesto novo..ali drugi put je vec tesko...Msm ako ti se stalno desavaju takve stvari na netu onda si mazlum i nemas svog zivota....nisi zreo , nemas svoj zivot i dosadno ti je ...
Ta tvoja prijateljica...ne znam, ne znam za takve slucajeve i nemam iskustva...sve mi je to smijesno i nekako djecije iskreno da ti kazem.
Ja sve mislim da su barem ovdje na ovom forumu, koliko toliko dosta zreliji ljudi i u nekim ,hmmm...da kazem godinama valjda, sa nekim iskustvom u zivotu..tako da ne vjerujem u cisto pretapanje iz supljeg u prazno.
U svakom slucaju JA sam za opciju vidjavanja..

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 15:42
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Molena je napisao:
ma sve ok Julia...ali opet cu samo nadodati, da treba podvuci crtu ovdje i u reali...znati razluciti a ne moze to svako..eto ta tvoja prijateljica.
Vidim Senka napisala tamo komentar..vi slobodni..kakve veze ima ko je u kakvom stanju, ako su to samo slova koja ti u odredjenom trenutku gode..ali stvar je kontrole i recimo zrelosti pa i iskustva.
Meni je nezrelije kad ona koja nije slobodna..napise da ima simpatiju na netu, leptirici ovo ono..iako i to mogu prihvatiti...ako si svjestan stvarnosti i realnosti, ne zaneses se previse, na zemlji si cvrsto...a ok..kratkorocno ''uzivanje'' nazovimo ga tako.

Jednom se mozes zaebati, neiskusan..progutalo te sve to nesto novo..ali drugi put je vec tesko...Msm ako ti se stalno desavaju takve stvari na netu onda si mazlum i nemas svog zivota....nisi zreo , nemas svoj zivot i dosadno ti je ...
Ta tvoja prijateljica...ne znam, ne znam za takve slucajeve i nemam iskustva...sve mi je to smijesno i nekako djecije iskreno da ti kazem.
Ja sve mislim da su barem ovdje na ovom forumu, koliko toliko dosta zreliji ljudi i u nekim ,hmmm...da kazem godinama valjda, sa nekim iskustvom u zivotu..tako da ne vjerujem u cisto pretapanje iz supljeg u prazno.

Eb ga Moli...šta će ti Laya reći na sve ovo...:lol:
Mislila sam da ste vi prijateljice :)

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 15:47
Korisnikov avatar
*VIP*

Ja sam mislila da si ti generalno neupucena i nista ne znas ... ups :D

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 15:48
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Obavijestili su me... [001_smile.gif]

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 15:48
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Molena je napisao:

sa ovim boldovanim se pogotovo slazem...Tacno da se covek moze u svemu u zivotu jednom zahebati..
Slazem se i sa tim tj i ja tako gledam da su ljudi na ovom forumu stabilni u svakom pogledu, manje vise, hajde nekad svako iskoci ali dobro..valjda zato i pisemo ovde..
Ali slucajeva Moli..ima mnogo..te ogrezlosti u Net svet..ali ono bas..ne samo kod nas..nego uopste..Koliko je virtuleni svet ustvari ljudima bitan na neki nacin i koliko ga shvataju ozbiljno..
Pa uzmi samo onaj slucaj..zaboravila sam gde bese, ali e stampa danima pisala o tome..kada su platili drug i drugarica valjda liku da ubije devojku jer je ovu osramotila na Fejsu...sta god to znacilo..
al dobro sad..da ne idemo u krajnosti..extrema ima svuda..cim ih ima u reali mora ih imati i na netu...samo sto se na netu osecaju jos mocnije valjda..

PS..mislim da je Senka to slobodni napisala, bar sam ja tako shvatila, u smislu da ljudi koji treba tek da osete ili nadju ili kako god tu pravu ljubav, da se vezu za nekoga, da stvaraju porodicu, da se ne zaludjuju virtuleniom svetom...ali ono u pravom smislu zaludjuju -da ga zive...vec da se okrenu reali, a Net je samo odmor i dobra zabava..
Ja sam bar tako shvatila...

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 15:49
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

izvinjavam se sto vam upadoh sa postom u diskusiju :)
ja stvarno pisem iskljucivo na osnovu nekih prica od ljudi koje znam u reali...i generalno..a ne vezano za forum..u smislu da nekoga podjebavam i sl..ebe mi se ko sta radi..
samo sto na odredjenu postavljen temu imam svoje misljenje i imam pravo da ga iznesem..

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 15:54
Korisnikov avatar
*VIP*

vjerovatno na mail...jer se ne pepejises :lol: :lol: ..msm meni ej to vic, ali ok....uzivaj Senka.

Julia...taj fejs je vece zlo od foruma..ja nemam na fejsu nikoga koga nisam barem jednom u zivotu srela i razmjenila neku pricu oci u oci..ako se ne znamo..nemam cak ni od prijatelja prijatelje..koji ce mi Q , nisu moji prijatelji..nemam cakni pola rodbine ..kao rodjaci smo, a ne znamo se..zajebi me tog rodstva...posebno djecu od rodjaka...daleko bilo sve to.
A znam za slucaje zaludjenosti...ponese te to sve..samo sve je to meni nestabilno i nije mi vrijedno uporedbe s nekim dobrim pricama za koje znam da su pocele na netu..pa se ipak vratimo na onaj pocetak gdje si i sama napisala..samo ako se prebaci u realu ima smisla ;)

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 15:56
Korisnikov avatar
*VIP*

Julia je napisao:
izvinjavam se sto vam upadoh sa postom u diskusiju :)
ja stvarno pisem iskljucivo na osnovu nekih prica od ljudi koje znam u reali...i generalno..a ne vezano za forum..u smislu da nekoga podjebavam i sl..ebe mi se ko sta radi..
samo sto na odredjenu postavljen temu imam svoje misljenje i imam pravo da ga iznesem..

i ti prestani da se pravdas hahhaa :D

imas misljenje, iznosis ga imas pravo na njega pa da je na znam kako doslo do njega.

@ da jos jednom zakljucim da je Julia dobar sagovornik.
dosta ti komplimenata za danas..uobrazit ces se

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Do kog sam zaključka danas došao-la...  |  Poslato: 07 Sep 2013, 15:58
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Molena je napisao:
vjerovatno na mail...jer se ne pepejises :lol: :lol: ..msm meni ej to vic, ali ok....uzivaj Senka.

Julia...taj fejs je vece zlo od foruma..ja nemam na fejsu nikoga koga nisam barem jednom u zivotu srela i razmjenila neku pricu oci u oci..ako se ne znamo..nemam cak ni od prijatelja prijatelje..koji ce mi Q , nisu moji prijatelji..nemam cakni pola rodbine ..kao rodjaci smo, a ne znamo se..zajebi me tog rodstva...posebno djecu od rodjaka...daleko bilo sve to.
A znam za slucaje zaludjenosti...ponese te to sve..samo sve je to meni nestabilno i nije mi vrijedno uporedbe s nekim dobrim pricama za koje znam da su pocele na netu..pa se ipak vratimo na onaj pocetak gdje si i sama napisala..samo ako se prebaci u realu ima smisla ;)

naravno..ja i ne uporedjujem..na samom pocetku sam razdvojila stvari...
mada..sa druge strane...sve ljubavi prenesene u realu..nekako i ne sapdaju u virtuelne ljubavi..pa samim tim i ne odgovaraju temi verujete li u virtuelne ljubavi..
Upoznavanje je jedno..gde cemo nekoga upoznati...sasvim svejedno..
Ljubav je nesto sto se radja..mislima, recima, dodirom ,pogledom ,strascu...sve zajedno :D :D :D

ps...fala moli...i da dosta je..ima i za sutra..:D
smao jos i srecica da me jednom pohvali...ali nece..
msm..ona virtuelna srecica ..znas vec koja...:) :) :)

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu