Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
siN bRutaL je napisao: ...hebu nashi..al hebu i njini..  ... hahhahahahahhaahahahahaha i na kraju svi hebeni..al opet zadovoljni...bollje nego da nije ni bilo sexa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
..da sam u reali okruzena super normalnim i pozitivnim ljudima . 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: ..da sam u reali okruzena super normalnim i pozitivnim ljudima .  e ovo volim da cujem..ili da procitam..svejedno
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa vidi....nije mi tesko ni da ti ispricam... naravno  hahah utakmica sinoc...u 'prostoriji' 12 srba + ja + jedan srbin iz rijeke koji jadan ne zna za koga da navija..i ono nekih crnaca koji ne znaju jesu posli ili dosli i nista im nije jasno. Navija se psuje se...i onda se svi okrenu i kazu Izvini Molena hahah..ja se smijem, onda ja navijam psujem okrenem se i kazem..nema izvini ko vas ebe, vidi koji ste  ... msm meni je to pozitivno i normalno i zdrava atmosfera i zaebancija...medju 'zdravim' ljudima. I pita jedan belgijanac...kao, da mu objasni neko od nas...e tad smo vec oplakali do smijeh..ko BRE da mu objasni i kako..nema vise niko ni zelje ni volje da objasnjava..a i ne moze se to objasniti.. ...jedan od primjera smao..a dosta je takvih Juliska... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
hehheheehhehhe...to jeste zdrava atmosvera i zdravo navijanje..bez mrznje i bez mesanja vere nacije ili cega god..Ja se takvom pristupu divim..ali stvarno bez ikakvog foliranja sada... Sinoc nisam otisla na utakmicu..jer ne znas da li ce se naci neka budala koja ce napraviti neko sranje..Ne, ne plasim se, nisam pi**a , samo ne zelim da dodjem kuci razocarana..
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
..da je Julia dobar sagovornik. msm haj to je vec poznato, ali da se jos malo foliram ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja sam post iznad napisala nakon sto sam procitala onaj tvoj ..khmmm, ne mogu ga nazvati post da ga ebes haha  ... izlaganje haha. ima nas i koji citamo bez obzira na duzinu...a ja nekako generalno volim duze  .. pa makar i postove.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: ja sam post iznad napisala nakon sto sam procitala onaj tvoj ..khmmm, ne mogu ga nazvati post da ga ebes haha  ... izlaganje haha. ima nas i koji citamo bez obzira na duzinu...a ja nekako generalno volim duze  .. pa makar i postove. aaaaaaaaaaaaaaa...e svaka ti cast..ako si procitala...kad sam napisala post i poslala..pa on onako dugacak iskoci iospred mene (msm posto) reko brateeeeeeeee...da j bar da prepolovim ovo,,pa iz dva puta..al me mrzelo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
procitala..od A do Z i kao sto rekoh slazem se..sve si ubola, kao kakva iskusna net loznicarka 
|
|
|
|
|
|