|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
LaYa je napisao: Jaranice koje je sad tvoja ljubav,nisam u toku,,,,:)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ti bas ne pratis jarane,,,cccc
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
LaYa je napisao: ti bas ne pratis jarane,,,cccc Uffff,nisam u toku,pa mi promace i to tko je tvoja ljubav,,,,e jebga sad,,,
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Otkad te sretoh ja nemam mira lepota tvoja mene opija a ti ne zelis da vidis to jer imas ljubavi sto
Zbog takvog zivota tvog moji se snovi ruse i mrzim lepotu tvoju jer nemas srca, jer nemas duse
ceca
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Moj san i moja java, moje Sunce i moja tama, Moj smeh i moja suza jbt ovde mi se rimuje s' guza A gde to da napišem, pišem pa brišem, bez tebe ne dišem Kontam gore rima je dobra sa dobra mi se rimuje čorba kakva čorba, kakva dobra, šta pričaš zenska glavo luda vid' sad ..muda Neću više ništa da pišem, neću da pevam, pričam i dišem Neću da sanjam, maštam, slušam, ni mirišem obrni, okreni, bez tebe ne dišem
Aj ćao
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Men` se ovo svidja Layo Okitila bih te zvezdama, al` me zajebase oblaci.
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
LaYa je napisao: Moj san i moja java, moje Sunce i moja tama, Moj smeh i moja suza jbt ovde mi se rimuje s' guza A gde to da napišem, pišem pa brišem, bez tebe ne dišem Kontam gore rima je dobra sa dobra mi se rimuje čorba kakva čorba, kakva dobra, šta pričaš zenska glavo luda vid' sad ..muda Neću više ništa da pišem, neću da pevam, pričam i dišem Neću da sanjam, maštam, slušam, ni mirišem obrni, okreni, bez tebe ne dišem
Aj ćao hhhhahahhhahahh joooj sto nisam lazina ljubav
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
LaYa je napisao: Moj san i moja java, moje Sunce i moja tama, Moj smeh i moja suza jbt ovde mi se rimuje s' guza A gde to da napišem, pišem pa brišem, bez tebe ne dišem Kontam gore rima je dobra sa dobra mi se rimuje čorba kakva čorba, kakva dobra, šta pričaš zenska glavo luda vid' sad ..muda Neću više ništa da pišem, neću da pevam, pričam i dišem Neću da sanjam, maštam, slušam, ni mirišem obrni, okreni, bez tebe ne dišem
Aj ćao I kako da je ne volim posle, samo ona moze da bude ovako romanticna i blesava u isto vreme ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 12 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|