Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ma de ucackaju, vidis da bunkerisu. Nema ih nigde.
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
jaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj kakva sansa! kaze Aca: zbunjeni hrvati, zbunjeni mi hahah neka ga neko utisa vise.
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ajmo Eduardo zuti. Tako je coro sudijo, konacno da vidis malo.
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
ma daaaaaaaaaj Fejsi zuti. nema govora! sudija je majmuncina teska.
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Eto, kraj prvog dela.
Komsije u bunkeru. Mi vetar u ledja, neka se tako i nastavi. Sudija corav. Gomila zutih, manje upozorenja za komsije a prave prekrsaje. Vise dobrih, nasih sansi. Eto.
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Susjedi...čestitam na bolje odigranom prvom poluvremenu... Ono što ne čestitam je zviždanje na našu himnu...i na Srnin govor...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Jbg GiGi, to je samo milo za drago, i vi ste nasu onomad. A i svasta nesto je tada bilo sa tribina izgovarano. Nasi se jos dobro i drze da ne pocnu. I ja im skidam kapu za to. Da pokazemo da smo ipak domacini.
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Komsinica je napisao: Jbg GiGi, to je samo milo za drago, i vi ste nasu onomad. A i svasta nesto je tada bilo sa tribina izgovarano. Nasi se jos dobro i drze da ne pocnu. I ja im skidam kapu za to. Da pokazemo da smo ipak domacini. Ma znam...al ja našu himnu nisam ni čula koliko se jako zviždalo...al dobro da...i onaj transparent s Vukovarom nije neka fora...ali uvijek je živo kad igramo mi i vi...bilo u Hrvatskoj, bilo u Srbiji...nadam se da će jednom doći dan kad ćemo moći odigrati civiliziranu utakmicu... A što se tiče igre...bili ste dominantni...naši igraju ko da su prvi put na terenu...jedino Modrić nešto izvlači situaciju...u svakom slučaju...svojom igrom zaslužili ste da date gol... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Draga, slatka GiGi, ovo je igra, komsijska igra nerava, sve ostalo je politika i ne treba se obazirati. I slazem se sa tobom, ima nas normalnih i sa jedne i sa druge strane. Medjutim, nikada nece biti civilizovano. Pa i u vasoj ligi se mlate suprotne strane, kao i kod nas. Tako to ide. Fudbal je to. Adrenalin. A to sto nisi cula himnu od zvidzanja. Veeeeeeelika je Marakana xexexe
Ako ostanete u bunkeru, bicu razocarana. Mada, vama pase 0:0.
E, evo pocinje drugo poluvreme. Idemo! SRBIJA!
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Odoh gledati...javim se sa utiscima nakon utakmice...  I slažem se s tobom... 
|
|
|
|
|
|