|
Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Made, Nobelova nagrada izgubila je svaku smisao onoga momenta kada su istu dobili Marti Ahtisari, Barak Obama i ostala svetska ''elita'' Nobel se prevrće u grobu sa sve dinamitom
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Senka je napisao: Žex je napisao: Komsinica je napisao: Zvanicno - Vanja Udovicic novi ministar sporta
I sta reci na ovo? Ok, kao sportista... ok ok ok Ali fotelja? Ministarska pozicija? Mislim... hajd i onog Ikodinovica npr. za predsednika neke MZ, zasto da ne, kad vec moze i nepismeni u O.N.Bgd Skidam mu kapu za uspehe u vaterpolu, ali mislim da Vanja stvarno nije autoritet da bude ministar. Da, potrebno je biti autoritet da bi ministarstvo sporta uspešno radilo, a on je verovatno autoritet u vaterpolu, a sumnjam da će uspeti da zaudzda neke parazite koji upropastiše srpski sport Hajmo mu dati šansu. Od srca bih voljela da i ovde uspije. Meni se svidja da mladi ulecu u te fotelje, imamo vec dvojicu. Za sport... ne znam, dati mu sansu ok. Pa da vidimo, samo da ne bude kao predsednik O.NBgd. Inace, klinje pregazile Kipar. Bravo, Bravo. Cekamo i sutra gazenje, pa da vidimo xexe
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
MAD BOOKSELLER je napisao: Komsinica je napisao: Zvanicno - Vanja Udovicic novi ministar sporta. I sta reci na ovo? Ok, kao sportista... ok ok ok. Ali fotelja? Ministarska pozicija? Mislim... hajd i onog Ikodinovica npr. za predsednika neke MZ, zasto da ne, kad vec moze i nepismeni u O.N.Bgd Комшинице, немој да се палиш на политику. Понекад изаберу човека због имиџа, веза које може остварити у свету... Па зар је Роналд Реган ишта одлучио сам? Тип је био осредњи, и то амерички, глумац. Кад би дошао у Москву, рекао би на аеродрому: Драго ми је што ћу видети Берлин... Тип је био потпуно смушен! А по неким анкетама је изабран за најуспешнијег америчког председника! Просто, није сметао професионалцима. Па шта можеш да кажеш на Нобелову награду за мир, коју је Обама добио а да практично није ни почео да ради свој посао? Уосталом све ти то знаш боље од мене. Само си хтела да испразниш једну фијоку незадовољства стањем у нашој домаји. ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Procitao si me ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
U Beogradu uskoro treba da počne utakmica između reprezentacija Srbije i Hrvatske u fudbalu. Iskreno,moram priznati da se pribojavam da bi moglo doći do sukoba između navijača. Od srca se nadam da će sve proći bez incidenata,a ko će pobijediti nije mi toliko ni važno. Davor Šuker kod Tomislava Nikolića,Žljko Jovanović kod Vanje Udovičića,ohrabruje. 
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Nece doci do tuce navijaca, nije to derbi... ili ti svoji protiv svojih (kako god da okrenes). Neko pljuvanje sa tribina, ok... sto kazu: "milo za drago". Em tradicija, em i oni nas su... tamo. A i ako dodje do komesanja, jbg ostaje u avliji. "Sjajno smo dočekani u Beogradu, organizacija je odlična. Prošetali smo malo u okollini hotela, sve je u najboljem redu i sviđa nam se", istakao je ŠtimacTa, man`te se corava posla, kada Beograd nije primio srdacno... onako domacinski? Al mi se svidja ovaj deo: "... u okolini hotela" Komsijama se gacarone vec tresu, treba iskoristiti to! Cuj dosetali po tri boda! Zelim da zagrmi moja Marakana I zelim da ne ukakimo nesto, inace ode fuca na tri godine pa pa. Dakle, SRCE NA TEREN, rezultat... ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) ma moze i 0:0. 20:45 idemoooooo Lane! Gazi! Pa pregazi! (osim ukoliko nas Miha ne iznenadi, pa izvede ipak Dzaju).
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Hahahaaa Komšinice...ti to pravo navijački i strastveno... Možda i meni nadođe do pola 9 ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
E samo da znas Evo javljaju da je trebao da se odrzi fudbalski mec izmedju fanova Orlova i fanova HR. Medjutim, njihovi vraceni sa granice. Tako da... mi pobedili xaxaxaxa Ispred stadiona: kapije su otvorene, stanje redovno, rigorozna kontrola. Sme da se unese: mobilni, kljucevi od stana, novac i licni dokumenti. Ispipavaju u dva nivoa. Dobro sto nisam krenula, jer bi bilo tuce, a ja inicijator xaxaxa Oko 20.000 ulaznica prodato do sada. Navijaci iz svih gradova pristigli. Ulice su pocele da se zatvaraju. Cika policajaca ima, ima, imaaaaaaa. Do 19h bice zatvoren prilaz Marakani, pa stizu komsije. Sve mirno. Stanje redovno u svim delovima grada, osim u mom komsiluku, komsinica siba neki luk... jbt kakvo joj je to ulje c c c Dosta i malisana, navijaca Srbije.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Oooo...hvala za informacije iz prve ruke... 
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Ha, zapravo rezultatski po meni beznačajna utakmica. Srbija gotovo pa i nema šanse za prolaz u doigravanje,a HR je više manje osigurala drugo mjesto u skupini, a teško da će se izboriti za prvo mjesto pored onakve Belgije. U svakom slučaju, više je to utakmica prestiža nego rezultata. Kako bilo, neka bolji pobijedi. 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
utakmica zev utakmica... hrrrrk
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 104 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|