Autoru |
Poruka |
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
MAD BOOKSELLER je napisao: А не сметају ти називи на енглеском, као sensual woman, sexy ass, passion couple, sexy boobs, sexy man...? ne smeta meni ni ovo,samo se vozim..opusti se
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Neke zenske ga izabraea za ministra garant zbog ljepote i onda kazu fizicki izgled ne znaci nista E TRT ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: Neke zenske ga izabraea za ministra garant zbog ljepote i onda kazu fizicki izgled ne znaci nista E TRT ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Meni se sviđa ona naša matorka iz ministarstva energetike... Nekako mi sve varniči kad je vidim... mljac 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: Neke zenske ga izabraea za ministra garant zbog ljepote i onda kazu fizicki izgled ne znaci nista E TRT ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Meni se sviđa ona naša matorka iz ministarstva energetike... Nekako mi sve varniči kad je vidim... mljac 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
Žex je napisao: Komsinica je napisao: Zvanicno - Vanja Udovicic novi ministar sporta
I sta reci na ovo? Ok, kao sportista... ok ok ok Ali fotelja? Ministarska pozicija? Mislim... hajd i onog Ikodinovica npr. za predsednika neke MZ, zasto da ne, kad vec moze i nepismeni u O.N.Bgd Skidam mu kapu za uspehe u vaterpolu, ali mislim da Vanja stvarno nije autoritet da bude ministar. Da, potrebno je biti autoritet da bi ministarstvo sporta uspešno radilo, a on je verovatno autoritet u vaterpolu, a sumnjam da će uspeti da zaudzda neke parazite koji upropastiše srpski sport Hajmo mu dati šansu. Od srca bih voljela da i ovde uspije.
|
|
Žex
|
|

rang

|
Senka je napisao: Žex je napisao: Komsinica je napisao: Zvanicno - Vanja Udovicic novi ministar sporta
I sta reci na ovo? Ok, kao sportista... ok ok ok Ali fotelja? Ministarska pozicija? Mislim... hajd i onog Ikodinovica npr. za predsednika neke MZ, zasto da ne, kad vec moze i nepismeni u O.N.Bgd Skidam mu kapu za uspehe u vaterpolu, ali mislim da Vanja stvarno nije autoritet da bude ministar. Da, potrebno je biti autoritet da bi ministarstvo sporta uspešno radilo, a on je verovatno autoritet u vaterpolu, a sumnjam da će uspeti da zaudzda neke parazite koji upropastiše srpski sport Hajmo mu dati šansu. Od srca bih voljela da i ovde uspije. Nisam ja taj koji daje šanse ministrima. Da sam ja taj sigurno Vanja ne bi bio kandidat za ministra, ali šta da se radi. Želim mu svaku sreću i nadam se da ga neće progutati ajkule iz kriminalnih sfera kojima su prsti duboko u sportu...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
Žex je napisao: Senka je napisao: Žex je napisao: Komsinica je napisao: Zvanicno - Vanja Udovicic novi ministar sporta
I sta reci na ovo? Ok, kao sportista... ok ok ok Ali fotelja? Ministarska pozicija? Mislim... hajd i onog Ikodinovica npr. za predsednika neke MZ, zasto da ne, kad vec moze i nepismeni u O.N.Bgd Skidam mu kapu za uspehe u vaterpolu, ali mislim da Vanja stvarno nije autoritet da bude ministar. Da, potrebno je biti autoritet da bi ministarstvo sporta uspešno radilo, a on je verovatno autoritet u vaterpolu, a sumnjam da će uspeti da zaudzda neke parazite koji upropastiše srpski sport Hajmo mu dati šansu. Od srca bih voljela da i ovde uspije. Nisam ja taj koji daje šanse ministrima. Da sam ja taj sigurno Vanja ne bi bio kandidat za ministra, ali šta da se radi. Želim mu svaku sreću i nadam se da ga neće progutati ajkule iz kriminalnih sfera kojima su prsti duboko u sportu... Mislila sam na komentare o njemu kao ministru,momak još čestito nije ni saradnike upoznao.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zex vjerujem da ti se svidja cim si 2x postavio isti post ahahah
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Zex vjerujem da ti se svidja cim si 2x postavio isti post ahahah Nisam ja nego je sam forum duplirao... Senka je napisao: Mislila sam na komentare o njemu kao ministru,momak još čestito nije ni saradnike upoznao.
Samo da se ubrzo ne razočara u celokupan sistem ministarstva sporta. Prvo treba poseći korov, pa onda posejati novo seme... Vanja treba da saseče parazite u korenu inače će stanje u sportu ostati isto, ako ne i gore
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Komsinica je napisao: Zvanicno - Vanja Udovicic novi ministar sporta. I sta reci na ovo? Ok, kao sportista... ok ok ok. Ali fotelja? Ministarska pozicija? Mislim... hajd i onog Ikodinovica npr. za predsednika neke MZ, zasto da ne, kad vec moze i nepismeni u O.N.Bgd Комшинице, немој да се палиш на политику. Понекад изаберу човека због имиџа, веза које може остварити у свету... Па зар је Роналд Реган ишта одлучио сам? Тип је био осредњи, и то амерички, глумац. Кад би дошао у Москву, рекао би на аеродрому: Драго ми је што ћу видети Берлин... Тип је био потпуно смушен! А по неким анкетама је изабран за најуспешнијег америчког председника! Просто, није сметао професионалцима. Па шта можеш да кажеш на Нобелову награду за мир, коју је Обама добио а да практично није ни почео да ради свој посао? Уосталом све ти то знаш боље од мене. Само си хтела да испразниш једну фијоку незадовољства стањем у нашој домаји. ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|