Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
ko te to muva u 6 ujutru, majke ti...
Moram da kažem da imam drske oči...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Boss je napisao: ako se pitaš ko, verovatno nemaš ni ti... znači Anđa ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Anđa i Snow... Kako je išlo ono...zelene oči zavode...za plavima se luduje...za crnima umire...a za smeđima tuguje... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
znači moje zavode... i drske su...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Snow je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Snow je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Cane neeeeemoj te tera maler. Snow to ne moze da cita ...msm pise 18+ vrlo si vickasta... Bice meni sutra vickasto kad ustanem u 6,nisu mogli ranije zakazati sastanak pa idi spavaj,ili ostani da napravim zenu od tebe Jok ja sam ti vecita curica 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Hajde da ludujemo ove noci hajde zaljubi se u moje oci..... Ne boske tvoje su pijane 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Boss je napisao: znači moje zavode... i drske su... To se kaže: drsko zavodljive...  Koja ubojita kombinacija... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
A da vas dvoje predjete na mail?
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...'nachi..kolko vidim vi ste dva para..a ja vam dodjem ko senf..  ...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Hajde da ludujemo ove noci hajde zaljubi se u moje oci..... Ne boske tvoje su pijane  čak i tad su lepe ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
ja sam uvek solo,mada mozda od ove devojcice moze da bude nesto.ali