Autoru |
Poruka |
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
aloo nema se vremena,3 dana,3 godine sve je to isto..ne vredi rodjeni,mnogo ste ih razmazili,a ova andjelka je skroz nepristupacna,kao prasuma u boliviji
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
Boss je napisao: a možda ću ja morati njega da prevaspitam ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif) xaxa sta je boss tebra,ko te dira
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Snow je napisao: aloo nema se vremena,3 dana,3 godine sve je to isto..ne vredi rodjeni,mnogo ste ih razmazili,a ova andjelka je skroz nepristupacna,kao prasuma u boliviji
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
ima ovde još devojaka, gde si baš njih dve rešio da prevaspitaš... ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
a ne ova asg je ko stvorena za to.mora ona
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
njih dve su moja oka dva, lepa, plava... ne igraj se, ozbiljan sam... ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...i tako..dok se dvoe svadjau..dodje treci i ..sve zaedno ih turi u canetizaciu..  ...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Boss je napisao: njih dve su moja oka dva, lepa, plava... ne igraj se, ozbiljan sam... ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif) Koje to dvije imaju plave oči? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ok...skužih...ti ih imaš... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|