Autoru |
Poruka |
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
ne ljutim se,nego ja ne poznajem nikog ko koristi skajp,msn,mail...glupostikao i ovaj pp ovde
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Pa svi to koriste ovde. Osim mene ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Komsinica je napisao: Julija, hvala ti ova me moja Molena kao fol voli, a ocrni me nastrasnije ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) zamecemo tragove...zbunjujemo posten forumski svijet..nemoj da se bunis. joj ako podjem da crnim .. ali necu, obecala sma Picardu da cu da se smirim malo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Molena je napisao: Komsinica je napisao: Julija, hvala ti ova me moja Molena kao fol voli, a ocrni me nastrasnije ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) zamecemo tragove...zbunjujemo posten forumski svijet..nemoj da se bunis. joj ako podjem da crnim .. ali necu, obecala sma Picardu da cu da se smirim malo  Pa gledaj kako mi devojka sve nesto lepo napisala A ti? Sta si mi rekla? Da sam sumnjivo lice c c c ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Snow je napisao: ...glupostikao i ovaj pp ovde znala sam da ces me shvatiti hehe..bravo Snow ( ja cesto zaebem pa napisem Show ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) .. nemoj da se ljutis )
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
pa on i jeste Show ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i jesi Komsinice..ja ne znam novinara koji nije  sto prije priznas i prihvatis lakse ce ti biti hahah :*
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Nego Vlado, hitno moras da se zaljubis po forumu, pa ces i ti da koristis pp, fb, tw itd
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Molena je napisao: i jesi Komsinice..ja ne znam novinara koji nije  sto prije priznas i prihvatis lakse ce ti biti hahah :* Ma nema veze, ne moras da me volis. Voli mene neko utata ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
Komsinica je napisao: Nego Vlado, hitno moras da se zaljubis po forumu, pa ces i ti da koristis pp, fb, tw itd ja sam na fb navucen,i samo to priznajem od tih virtuelnih stvari
|
|
|
|
|
|