Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 20 Maj 2025, 01:47

Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: Re: Poznati bez šminke  |  Poslato: 29 Jul 2012, 15:18
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

DOBRO SE PRIPREMITE: OVO JE NATAŠA MILJKOVIĆ BEZ ŠMINKE! (FOTO)

Voditeljka na malim ekranima uvek izgleda maksimalno doterano i negovano. Ipak, ima i ona trenutke svog nimalo reprezentativnog pojavljivanja...

Slika

Voditeljka Nataša Miljković zbog posla svaki dan mora da bude tip- top doterana. Ipak, kada je u kućnoj atmosferi, ona izbegava da stavlja šminku na lice. Što je potpuno razumljivo...
Jednu fotku sa "prirodnim" licem je okačila na svoj Twitter profil. Ne može se reći da deluje zastrašujuće, ali činjenica je da je vidljiva razlika kada ima i nema make up na sebi...

Slika

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Bejbi bum na estradi  |  Poslato: 29 Jul 2012, 19:42
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Bojana Šarović čeka bebu!

Slika

Zvezda “Granda” Bojana Šarović trenutno ima veliki razlog za slavlje. Naime, mlada pevačica je u drugom mesecu trudnoće, a kako neko vreme nije mogla da zatrudni, Bojana se sa svojim suprugom Aćimom odlučila na vantelesnu oplodnju. Par je presrećan i sa nestrpljenjem očekuje svoje prvo dete.
- Bojana i Aćim su ushićeni što im se konačno ostvarila želja da imaju bebu. Ona dugo nije mogla da ostane u drugom stanju, pa su se odlučili na vantelesnu oplodnju, koja je odmah uspela. Bojana je trenutno u drugom mesecu trudnoće, a lekari joj savetuju mirovanje. Ona i Aćim se nadaju da će sve proći u najboljem redu - izjavio je za “Alo!” izvor blizak ovom paru.
Kako bismo proverili ovu informaciju, kontaktirali smo sa Šarovićevom, koja nam je potvrdila da je u drugom stanju.
- Ja nisam htela da komentarišem to jer je još uvek rano. Sada sam u drugom mesecu trudnoće i sve što mogu da kažem jeste da smo oduševljeni - izjavila je Bojana za “Alo!”, a na pitanje kakvo je njeno iskustvo sa vantelesnom oplodnjom, Šarovićeva je odgovorila:
- Ja želim samo da poručim svim ženama da nikad ne odustaju. Evo, nama je odmah uspelo, a i ostalima želim da vantelesna oplodnja uspe iz prvog puta - poručila je lepa pevačica.
Inače, Bojana i Aćim su već nekoliko godina zajedno, a on ju je sve vreme podržavao dok se takmičila u “Zvezdama Granda”. Ono što se zna o Bojaninom dragom jeste da radi na carini i da veoma voli Šarovićevu, što dokazuje i podatak da će uskoro postati roditelji.

Scandal

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 29 Jul 2012, 19:56
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Lom se nastavlja: Seka blokirala Aleksandrovac!

Slika

Pre dve večeri Seka Aleksić blokirala je centar Aleksandrovca. Ona je nastupila u diskoteci “Code” a 200 ljudi je ostalo napolju. Seka večeras sa Cecom Ražnatović stiže u Crnu Goru, gde njena imenjakinja nastupa u “Top Hilu”, a Seka u Sutomoru u klubu “Malibu”.

Slika

Slika

Slika

Scandal

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Estradne veze,veridbe i venčanja  |  Poslato: 29 Jul 2012, 21:01
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Savatali se na plaži: Ivana i Peđa

Pevačica i njen dečko se dohvatili na otvorenom moru

Slika

Zaljuljali dušek.
Evo šta znači imati vodeni krevet! To su nam pokazali Ivana Selakov i njen dečko Predrag Mirković Peđa, koji su uživali u iznajmljenoj gumi, to jest dušeku. Ma, ne da su uživali, nego su se i uživeli! U uloge brodolomnika, kojima na pučini nije preostalo ništa drugo nego da se bace jedno drugom u zagrljaj. I, bogami, bacili su se, ne štedeći jedno drugo, a ne štedeći ni plovilo. Samo im je nedostajala muzička pratnja. Na primer, ova: „Otplovimo u nepoznate predele, gde sunce je i niko nas ne poznaje...“

Slika

Slika

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Estradne veze,veridbe i venčanja  |  Poslato: 29 Jul 2012, 21:06
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Oženio se Aleksandar Stanković!

Hrvatski voditelj Aleksandar Stanković sinoć se na brodu Karaka oženio Željkom Crnogaj

Slika

DUBROVNIK - Hrvatski voditelj Aleksandar Stanković sinoć se na brodu Karaka oženio Željkom Crnogaj!

Naime, Stanković je prvo zaprosio svoju dugogodišnju devojku Željku Crnoga, sa kojom je u vezi već pet godina, prenosi portal OKO, toko plovidbe oko dubrovalkih zidina.

Željka, nije znala "što Aco sprema", ali je, kako je Stanković ekskluzivno rekao za Oko, ipak pristala. Na brodu nije bilo novinara, sve se odigralo tokom romantične večere u krugu desetak najbližih prijatelja Aleksandra i Željke. Nakon što je matičar obavio sve formalnosti, novi bračni par glasnim plotunima pozdravili su i dubrovački trombunjeri.

Kurir

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 30 Jul 2012, 11:11
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35

Indira Radić promovisala spot za pesmu Zodijak

Pored Indire, prvi put u Srbiji pojaviće se i jedna od najpopularnijih Bugarki, Andrea,

Slika

Indira Radić promovisala je spot za pesmu „Zodijak“ na splavu „River“ u ponedeljak, koji je rezervisan za „Veče prijatelja“. Pored Indire, prvi put u Srbiji pojaviće se i jedna od najpopularnijih Bugarki, Andrea, koja će uz podršku Snežane Nešić nastupiti pred beogradskom publikom.

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Estradne svađe,prozivke i uvrede  |  Poslato: 30 Jul 2012, 15:37
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Nina Badrić oplela po Staniji!

Pevačica isprozivala starletu jer je na Tviter okačila fotku svoje pozadine

Slika
Stanija

Pičvajz u najavi!
Nina Badrić isprozivala je na Tviteru Staniju Dobrojević zbog njenog tvita...
- Stavi sliku dupeta na Tviter, pa napiše: „Nisam samo zgodna, ja sam i pametna! Završila sam dva fakulteta“. Šteta godina studiranja - napisala je Nina i dodala: - I još napiše „želim da me neko voli zbog moje unutrašnje dobrote i pameti“ - napisala je pevačica.

Starleta je odmah uzvratila:
- Veoma cenim i poštujem sve ono što je napravila gospođa Badrić, čak i obožavam neke od njenih pesama, ali isto tako bih volela da vidim fotografiju njene ogromne zadnjice, iako prosto ne verujem da bi mogla da stane u kadar - rekla je kroz smeh Stanija za Kurir.

Slika

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Estradne svađe,prozivke i uvrede  |  Poslato: 30 Jul 2012, 15:39
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Stanija odgovara Nini Badrić: Tvoje du*e ne bi stalo u kadar!

Slika

Nakon što je Nina Badrić isprozivala na Tviteru devojke koje slikaju svoje stražnjice, jedna od njih se prepoznala…
“Stavi sliku dupeta na Tviter, pa napiše: ‘Nisam samo zgodna, ja sam i pametna! Završila sam dva fakulteta’. Šteta godina studiranja. I još napiše ‘želim da me neko voli zbog moje unutrašnje dobrote i pameti’”, napisala je pevačica, a starleta Stanija Dobrojević brzo je uzvratila: “Veoma cenim i poštujem sve ono što je napravila gospođa Badrić, čak i obožavam neke od njenih pesama, ali isto tako bih volela da vidim fotografiju njene ogromne zadnjice, iako prosto ne verujem da bi mogla da stane u kadar”, rekla je kroz smeh Stanija.

Svet

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta voze poznati  |  Poslato: 01 Avg 2012, 23:15
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Šta voze poznati: Vuk Bojović

Direktor „Beo - zoo vrta“ Vuk Bojović se ekološkim vozilom svakodnevno kreće kroz vrt dobre nade

Slika

VAJAR po zanimanju, bivši profesor i aktuelni direktor Zoološkog vrta u Beogradu, Vuk Bojović priseća se da je godinama vozio „ruski program“, pre svega „ladu“, kako se kao vozač prvo oprobao na bratovljevom motoru „lambreta“, a da su tek onda usledili „četvorotočkaši“. Za „spaček“ kaže da bi ga i danas verovatno vozio da se proizvodi i, u razgovoru za „Auto dodatak“ otkriva da sada dane provodi u autu koji je po njemu simbolično dobio naziv „vukomobil“.

* Sa koliko godina ste položili vozački ispit?

- Dugo sam vozio bez dozvole. Bio sam dobar vozač, bolji nego danas. Kad sam išao da polažem vozački, ne sećam se kad je to tačno bilo, već sam imao veliko vozačko iskustvo iza sebe. Znao sam da mi testovi neće ići lako, i bio sam u pravu. Položio sam ih iz trećeg puta. Dok sam za vožnju bio siguran da ću je položiti iz prvog puta. Došao sam na polaganje sa „spačekom“, kojeg nisam stigao da operem. U to vreme se moglo polagati na svom autu. Komisija je videla da ja već imam iskustva za volanom i upitala me zašto je auto tako prljav. Ja im kažem da sam ga pozajmio od druga, da nije moj. Kada su zatražili saobraćajnu dozvolu i videli da se auto vodi na mene, oboriše me... pa sam iz drugog puta položio.

* Šta ste, zapravo, prvo vozili?

- Prvo moje iskustvo na točkovima, zapravo je bilo na motoru marke „lambreta“. U to vreme, svako ko ga je posedovao bio je „faca“. Često sam ga „pozajmljivao“, a kasnije i kupio od brata. Kad sam krenuo da ga vozim još nisam imao veliko vozačko iskustvo, a ni položen ispit. Prvo putovanje na „lambreti“ bilo je iz Kotora do Nikšića. U jednom momentu naišao sam na uzbrdicu i sve dok ljudi iz autobusa nisu izašli da poguraju motor nisam mogao da nastavimo put.

„LADA“ I SEMI
* S obzirom na to da ste uglavnom vozili „ladu“, da li izdvajate neku posebnu priču u vezi s njom?
- Kada je iz Zoo-vrta pobegao majmun Semi, dobili smo informaciju da se „skrasio“ na Studentskom trgu. Upalio sam svoju „ladu specijal“ i krenuo u „lov“. Kad sam stigao, tamo su već bile mnogobrojne novinarske ekipe. Posle nekog vremena, „spakujem“ ja Semija na suvozačevo sedište i vratim ga u Zološki vrt. Kasnije, kad sam prodavao taj auto, zbog ovog događaja sam dobio neverovatne ponude za njega.

Novosti

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta voze poznati  |  Poslato: 01 Avg 2012, 23:18
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Šta voze poznati: Aleksandar Milić Mili

Kompozitor i pevač Aleksandar Milić za sebe kaže da je dobar vozač i smatra da svi moramo da budemo svesni šta znači sesti u automobil. Uživa u „audiju“

Slika

KAO tinejdžeru bilo mu je „zanimljivo da pozajmi“ očev auto, naravno bez njegovog znanja, pa je tako jedan „golf“ neslavno završio. Kompozitor i pevač Aleksandar Milić, poznat i kao član žirija u poslednje dve sezone šoua „Ja imam talenat“, za sebe kaže da je dobar vozač, ali da ne spada u grupu ljudi koji previše vole automobile. Nekada je bio ljubitelj sportskih automobila, dok danas najviše uživa u svom džipu.

* Kada ste i iz kog puta položili vozački ispit?

- Ja sam bio jedan od onih klinaca koji samo gledaju kako da ukradu tatin auto. Voleo sam da se vozikam i čim sam napunio 18 godina, položio sam vožnju iz prvog pokušaja.

* Da li ste uspeli u nameri da „pozajmite“ očev auto?

- Da. Sećam se da sam jednom prilikom uzeo tatin „golf“. Kada sam konačno seo u auto, koji je bio na parkingu, pomislio sam kako nemam o čemu da brinem jer je tata zaspao. Tako spokojan sam krenuo u rikverc da se isparkiram... i tada se čuo udarac, nisam video vozilo koje je stajalo iza mene. Roditeljima sam rekao da nam je neko udario auto. Naravno, nisu mi poverovali.

NOĆ JE ZA SPAVANJE
MILI kaže da ne voli kada se kasno noću kolima vraća sa turneje ili koncerta.
- Uvek sam pre za to da prvo svi odemo u hotel na spavanje, pa da sutradan polako i sigurno krenemo na put - naglašava naš sagovornik.

* Koje ste sve automobile vozili?

- Moja porodica je imala dosta automobila, počev od „golfa“ do „mercedesa“, tako da sam imao priliku da vozim svašta. Prvo sam bio ljubitelj sportskih automobila, kao što je „jaguar“, koji je bez premca, dok bih se sada uvek pre opredelio za neki džip - pravi sam deda. Trenutno imam „audi“ i „micubiši“.

* Da li postoji neki automobil o kojem „sanjate“?

- Nisam preterano opterećen automobilima, tako da ne mogu da kažem da postoji neki o kojem maštam. Dovoljan dokaz je što imam dva auta, od šest i osam godina starosti, a nijedan nije prešao više od 30.000 pređenih kilometara.

* Kakav ste vozač?

- Rekao bih dobar. Vožnju doživljavam kao uživanje, ali i kao odgovornost, jer kad uđem u auto svestan sam koliko svaki učesnik podjednako utiče na stanje u saobraćaju, i u pozitivnom i u negativnom smislu.

* Da li se nervirate dok vozite?

- Ne, nisam nervozan, i ne svađam se sa drugim vozačima. Uvek gledam da pomognem ako je nekome na putu to potrebno. Moj veći problem je orijentacija, jer mi se dešava da krenem negde i siguran sam u svoj put, a na kraju drugi dolaze po mene.

* Koju muziku slušate tokom vožnje?

- Volim da pustim AC/DC i moram reći da se super slaže sa brzom vožnjom. Takođe, za duža putovanja biram nešto laganije. Na primer, uživam kada slušam neku dobru kantri pesmu.

* Kada biste krenuli na put oko sveta, za koji auto biste se opredelili?

- Moram priznati da je za mene to malo teže pitanje, s obzirom na to da nisam neki fan automobila, ali kada bih već mogao da biram auto, verovatno bih izabrao „mercedes GLK“.

Noovosti

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu