Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Megi pola onog dŽaka Volje je moje da se zna Poeteso to su popke ne opanci a možda i baletanke jbga očoravo sam ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ahahhaha..a vid ga mesec sto se nakrivio..tacno onako kako sam ga ja sto puta opisivala..E Megi...svaka cast..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Вучица je napisao: Megi pola onog dŽaka Volje je moje da se zna Poeteso to su popke ne opanci a možda i baletanke jbga očoravo sam ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif) sta su popke? ma opanci bre...evo vidi 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Julia je napisao: Вучица je napisao: Megi pola onog dŽaka Volje je moje da se zna Poeteso to su popke ne opanci a možda i baletanke jbga očoravo sam ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif) sta su popke? ma opanci bre...evo vidi  to su popke u moje selo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ovo je opanak  a ti Julija nosis gumenjasi, modernija si:) Ides tako u Australiju da pokazes novu modu:) ahahah Vucice bravo, uzmi dzak, stavi na ledja:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e znam sto mi je obula opanke.. Tamo u Austrliji tj na Zelandu al dobro sve je to tu..ima mnogo ovaca..I megi misli da cu ja tamo da cuvam ovce..a kako da budem cobanica bez opanke.. Bravo ti ga bate...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Вучица je napisao: Julia je napisao: Вучица je napisao: Megi pola onog dŽaka Volje je moje da se zna Poeteso to su popke ne opanci a možda i baletanke jbga očoravo sam ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif) sta su popke? ma opanci bre...evo vidi  to su popke u moje selo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) lepo pise OPANCI PIROCANCI
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Вучица je napisao: od kad je Laki plavuša ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) farbo sam se, jopet  u nas se to zove kaljace ili ti te gumenjarke 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahahaah jbt od cele slike ti primjetis gumenjase-opanke gumene. Gledaj sliku, kako samo izgledas zaneseno i srecno:) medju zvezdama i mjesecom kako se smjesi jer ti je cela planeta na dlanu:) Potrebno je samo da prosetas gumenjasima kroz aerodrom Nikole Tesle, pa u Dubai , gdje li vec pa u Sidnej:) p.s. Julija, ok mozda neko to zove opancima, ali meni su rekli da su to gumenjasi, i vidjala sam da to nose stariji ljudi poreklom iz Bosne:) bar ovdje ahahhaha a ovo sto Molena nosi se zove BUCE ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ko vas šiška ja dobih voljku odok sad da piskaram ono džače za žito more se iskoristi da se znae duga zima ide ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) ne me zaHebavkajte na jug srbije se vikaju popke ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
Poslednji put menjao Вучица dana 31 Avg 2013, 23:50, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|