Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
kako god okreneš, ja ne valjam...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
Ovo je prica o dvojici drugara koji su se setali zajedno po pustinji. Odjednom uz put su poceli da se raspravljaju, i jedan je udario drugog. Udareni se osetio povredjen, ali bez reci napisao je ovo na pesku: "Danas sam dobio udarac od mog najboljeg druga." Produzili su tako sve dok nisu nasli jednu oazu gde su odlucili da se okupaju. Onaj sto je dobio udarac zamalo sto se nije udavio kupajuci se, ali zivotmu je spasio onaj drugi. Kad je dosao sebi taj sto se zamalo nije udavio, izgravirao je na jednom kamenu: "Danas mi je najbolji drug spasao zivot!" Drugar koji je udario svog najboljeg prijatelja pitao ga je: "Kad sam te udario ti si napisao na pesku, a sad graviras na kamen, zasto?" Drugar mu je odgovorio: "Kad neko napravi lose, to treba da zapisemo na pesku da bi vetrovi izbrisali, ali kad neko uradi dobro, to treba da izgraviramo na kamenu da nista ne moze da ga izbrise!" Nauci se da zapisujes "rane" na pesku, a "srecu" ugraviraj na kamen.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ne mogu razmisljati na prazan a kamoli na pun stomak
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
leto polako odlazi...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
nema vise lubenica, kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
da sam postao skoro pa savrsen...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
da se snow malko promenio
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
mnogoooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
gledala sam se danas u ogledalo..i naravno divila samoj sebi...Posle nekog vremena sam zakljucila da mi godine ne mogu nista ahahhahahahahha 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|