Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Jedan moj sugrađanin koji je inače ratni vojni invalid vratio je stan državi, jer je kupio neki drugi stan. Nije hteo da ima dva stana, a neko nijedan. Uskoro će biti raspisan konkurs za dodelu tog stana u kome je živeo.
Prvo što sam pomislio je ''Da li je taj čovek normalan kada je tako nešto uradio'' . Onda sam sgvatio da je on sasvim normalan, a da ja nisam normalan kada sam tako nešto mogao i da pomislim. Eto šta mi uradi okruženje u kome živim, pa na tren pomislim neke nebuloze.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Monica Belluci se razvodi od moje tihe patnje. Znaci on je sada slobodan, a ja vec pomalo mogu da pricam francuski... Vincente..jos samo da se sretnemo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Monika je moja tiha patnja, ufff, al ja to ne diram jer me bro pretekao
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Naopak je napisao: Monika je moja tiha patnja, ufff, al ja to ne diram jer me bro pretekao Samo izvoli... Monika me podseća na Bubi, a ja ne volim starije... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
'fala i ja necu da je zenim...samo da se igramo jedan dan 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Žex je napisao: Naopak je napisao: Monika je moja tiha patnja, ufff, al ja to ne diram jer me bro pretekao Samo izvoli... Monika me podseća na Bubi, a ja ne volim starije... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) jao Zex hahahahaha a klinac bi ti pitao Monicu koliko ima godina...a izgleda i bolje od mnogih koje su duplo mladje od nje ne bih joj nista naplatila 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Molena je napisao: Žex je napisao: Naopak je napisao: Monika je moja tiha patnja, ufff, al ja to ne diram jer me bro pretekao Samo izvoli... Monika me podseća na Bubi, a ja ne volim starije... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) jao Zex hahahahaha a klinac bi ti pitao Monicu koliko ima godina...a izgleda i bolje od mnogih koje su duplo mladje od nje ne bih joj nista naplatila  Ma zezam se ja... Kad bi mi Monika dala, ja bi' zabalavio k'o ker pred kasapnicom ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e pa i ja bih...samo da se zna pa ti vidi  ali Vincent , ah Vincent...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ohoho Moli... Nisam znao da voliš i cure... Ako... Ko odbije Moniku taj nije pod vinklu... Bio muško, bio žensko 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa to ti kazem..zena je prosto neodoljiva. Ali ja bih sada Vincenta rado 'tjesila'...razumijes me znam 
|
|
|
|
|
|