Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MrPhact je napisao: Julia je napisao: MrPhact je napisao: Šumeći ACE+cink+selen ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) nista ti to za jetru ne valja...te sumece Sto? Mislis da je rakija bolja? ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ne mislim taman posla... a ozbiljno sam mislila za sumece..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Вучица je napisao: treću oraovaču da me umor nesobali vako rano ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif) uff..ja bih i posle prve mogal samo da se dovatim kreveta.. jbt..stvarno sad..primetila sam da me i casica alkohola uspava..ne znam zasto.. Izadjem negde i aj da ne budem ***ka uzmem i ja jedno zestoko..posle mogu samo da idem kuci da spavam
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
a vezano za temu... trenutno zeleni caj
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
vuja kojic je napisao: antidepresive i čaj za smirenje i opuštanje....dobro ne baš za opuštanje svega O Božeeee... Vujkane,zaključila sam da tebi treba nježnosti i razumijevanja... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
duplu, tursku.
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
UZO ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
nešto mi mrsko da skuvam čaj, al' nikad se ne zna... ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Jednom sam prosuo sok po tastaturi na lapu i od ne pijem ništa dok se vozim po internetu
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
trenutno kolonjsku vodu...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|