Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Picard je napisao: hehehe odjebala me neki dan  Uh, nisam znao... Nisi je zadovoljio odgvorom, pa zato ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
MeGi je napisao: mmmm je l jedva cekas februar? ahahah vestice.. Megi..imam strasan biznis treba mi saradnik iz tvoje varosi.. plata extra..plus procenat
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
iz moje varosi svi ljudi rade na njivi ne pada im na pamet da saradjuju sa gradskim prevarantima eto ti sipak:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Snow , odakle mi dolaziš ?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
gle, mojne, otkud on
pitanje: kada će doći Molena?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pitanje: Senka...može li forum poljubičastiti? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Po Ljubi častiti poljubi častiti ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Žex je napisao: Picard je napisao: Julia je napisao: e pitanje za Picarda..
Neko vreme je kod nas u prodavnicama zdrave hrane mogao da se kupi biljni zasladjivac Stevia-hrvatski proizvodjac neki sada ga vise nema, i citala sam da je u Hrvatskoj kao zabranjen tj nije odobren od strane EU.. Posto si ti Dr, sta mislis zasto? Jel nije zdrav ili nesto drugo? Znam ya one vestacke zasladjivace da su stetni ali ovaj je kao prirodni ma čuo sam i ja, al' da ti pravo kažem nisam nešto specijalno upućen Pikarde, ne nasedaj. Ona samo želi da se spanđa sa tobom i ovo je jedan od načina ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) cccccc... Ovog Zeksa... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
PREPOZNAJTE SLEDECE FORUMASE KO SU ONI?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|