Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ma zna ta gde djavo spava E hvala za ovo 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e a ja sam stvarno mislila da sam ja neupucena..pa vi ste gore do mene ili se dobro pretvarate  Andja stalno pepejise...uslikana jos davnih dana haha 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
sad Anđa može da me špijunira... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Molena objavi  Boss provalio si me ebga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Molena objavi  Boss provalio si me ebga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
e pitanje za Picarda..
Neko vreme je kod nas u prodavnicama zdrave hrane mogao da se kupi biljni zasladjivac Stevia-hrvatski proizvodjac neki sada ga vise nema, i citala sam da je u Hrvatskoj kao zabranjen tj nije odobren od strane EU.. Posto si ti Dr, sta mislis zasto? Jel nije zdrav ili nesto drugo? Znam ya one vestacke zasladjivace da su stetni ali ovaj je kao prirodni
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: e pitanje za Picarda..
Neko vreme je kod nas u prodavnicama zdrave hrane mogao da se kupi biljni zasladjivac Stevia-hrvatski proizvodjac neki sada ga vise nema, i citala sam da je u Hrvatskoj kao zabranjen tj nije odobren od strane EU.. Posto si ti Dr, sta mislis zasto? Jel nije zdrav ili nesto drugo? Znam ya one vestacke zasladjivace da su stetni ali ovaj je kao prirodni ma čuo sam i ja, al' da ti pravo kažem nisam nešto specijalno upućen
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Picard je napisao: Julia je napisao: e pitanje za Picarda..
Neko vreme je kod nas u prodavnicama zdrave hrane mogao da se kupi biljni zasladjivac Stevia-hrvatski proizvodjac neki sada ga vise nema, i citala sam da je u Hrvatskoj kao zabranjen tj nije odobren od strane EU.. Posto si ti Dr, sta mislis zasto? Jel nije zdrav ili nesto drugo? Znam ya one vestacke zasladjivace da su stetni ali ovaj je kao prirodni ma čuo sam i ja, al' da ti pravo kažem nisam nešto specijalno upućen Pikarde, ne nasedaj. Ona samo želi da se spanđa sa tobom i ovo je jedan od načina ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
hehehe odjebala me neki dan 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Tebe.. tKo ne to nije moguČeeeeee ![[stars1.gif] [stars1.gif]](./images/smilies/stars1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|