|
Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Glasate do utorka sa 3,2,1 poen. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
2 - 3 1 - 2 4 - 1
|
|
Boss
|
|

rang

|
V - 3 I - 2 IV - 1
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
4 - 3 5 - 2 3 - 1
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
3 - 3 1 - 2 4 - 1
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Boss je napisao: Predlog br. 1 Došao Švabo poslije Drugog svjetskog rata u Bosnu da nađe pokojnog oca i pita Hasu: - “Znate li možda gdje je pokopan Hans Kruger, znate bio je u SS diviziji ? Dobro bih platio za ovakvu informaciju, kako bih oca mogao pokopati u domovini” Haso: – “Ne znam jarane, ovdje ti je ginulo i hajvana i insana… ko će to znati. ” Sluša Mujo to preko plota i zove Švabu. – “Meš’čini da znam, jel ti babo ono bio plav, visok ? ” Švabo:- “Ja, ja natuirlich. ” Odvede ga Mujo do jedne šljive, počeše kopati i stvarno, nađoše posmrtne ostake. Švabo isplati Muji 10. 000 maraka i ode sav sretan. Pita Haso Muju: – “Šta ti je bolan Mujo, što proda rodjenog babu, Omera. ” Mujo: – “Vazda je govorio: Da mi se samo dokopat Njemačke! ” Predlog br. 2 Fejsu naš, koji si na netu, da se sveti ime Tvoje, da dođe carstvo Tvoje, da bude volja tvoja na Mozili kao i na Guglu, Čet naš nasušni daj nam danas i oprosti nam notifikejšnse naše, kao što i mi opraštamo frendovima našim. Blagoslovi onog ko ulazi na moj profil, uvedi nas u grupe i izbavi nas od Hajda, Enter. Predlog br. 3 Pita sudija Muju: -Pa dobro, Mujo, kako si uspio da zgaziš njih 52? -Otkazale mi kočnice! -Pa dobro, ali baš toliko njih? -Pa u trenutku kad su mi otkazale kočnice na jednoj strani su bili njih dvojica, a na drugoj njih 50 na autobuskoj stanici. -I? -Onda ja razmišljam "Bolje da zgazim ovu dvojicu nego njih 50!" -Pa dobro, kako si onda zgazio sve? -Pa kad sam zgazio onog prvog, ovaj drugi poče da bježi među onih 50... Predlog br. 4 Nemam twitter pa idem okolo sa megafonom i objavljujem sta radim i sta mi se desava preko dana.Za sad imam troje koji me prate,a mislim da su dvojica panduri. Predlog br. 5 -Tata, kako sam se ja rodio? -Evo ovako : Tata i mama su napravili jedan copy / paste na jednom chatu na MSN-u. Tata je onda dao mami sastanak preko e-maila u WC -u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko downloada s tatinim memory stickom. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Pošto je bilo kasno da se koristi delete, 9 meseci kasnije stigao nam je opasni virus. Hm... Molena čestitam ![[aplauz.gif] [aplauz.gif]](./images/smilies/aplauz.gif) U čemu je tajna tvog uspeha ? Predlog br. 1 Došao Švabo poslije Drugog svjetskog rata u Bosnu da nađe pokojnog oca i pita Hasu: - “Znate li možda gdje je pokopan Hans Kruger, znate bio je u SS diviziji ? Dobro bih platio za ovakvu informaciju, kako bih oca mogao pokopati u domovini” Haso: – “Ne znam jarane, ovdje ti je ginulo i hajvana i insana… ko će to znati. ” Sluša Mujo to preko plota i zove Švabu. – “Meš’čini da znam, jel ti babo ono bio plav, visok ? ” Švabo:- “Ja, ja natuirlich. ” Odvede ga Mujo do jedne šljive, počeše kopati i stvarno, nađoše posmrtne ostake. Švabo isplati Muji 10. 000 maraka i ode sav sretan. Pita Haso Muju: – “Šta ti je bolan Mujo, što proda rodjenog babu, Omera. ” Mujo: – “Vazda je govorio: Da mi se samo dokopat Njemačke! ”
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Vidi Moli...rastura...čestitke i ovdje! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
A vic...neka bude bezobrazan  stavite i ***** ako hocete, ali mora biti ''socan'' .
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Predlog br. 1 (2 takmičara) Vozio kamiondzija putem i naidje na kaludjericu-autostoperku. Poveze je i, naravno, kada su se priblizili cilju kaze da on mora da naplati voznju. Na to ce kaluderica:
- Ne dolazi u obzir, ja sam se zaklela da se necu *ebati i gotovo.
- A jesi li se, pita kamiondzija, zaklela da se neces *ebati u dupe?
- Nisam, odgovori kaluderica posle kraceg razmisljanja.
- Eto vidis, kaze kamiondzija, odvede je u sumu i zavrsi posao.
Zakopcavajuci pantalone, kamiondzija se vraca prema kolima i zadovoljno mrmlja "Al smo mi soferi vesti". A kaluderica ce na to: "A tek mi pederi!" Predlog br. 2 Pita profesor u školi djecu, što lijepo miriše? Djeca odgovaraju: ruže, parfemi, šume, slatkiši….itd itd. Profesor kaže: “Tako je djeco, ali” pogleda malog Muju i pita ga: “Što tebi lijepo miriše?”. Kaže mali Mujo: “p**ka!” Profesor poludi, otjera malog Muju kući i kaže da sutra dođe otac u školu na razgovor. Slijedeći dan dolazi mali Mujo u školu bez oca i profesor ga pita: “Gdje ti je otac?” Mali Mujo mu odgovara: “Otac mi je rekao kome p**ka ne miriše taj je peder, a on sa pederima ne razgovara.” Predlog br. 3 Pita učiteljica Pericu šta će raditi kad poraste, a on će: -Piću viski i je*aću dobre pič*e! Učiteljica mu razvali šamarčinu. Vraća se Perica kući i tata vidi da mu jedan obraz oteko, pa ga upita: -Šta ti je sa obrazom Perice?? Perica će: -Ma učiteljica mi razvalila šamar. -Zašto? -Ma pita me šta ću raditi kad porastem, a ja joj kažem da ću piti viski i je*ati dobre ženske. Tata mu takođe odvali šamarčinu preko drugog obraza. Sledeći dan, Perica dolazi u školu, i učiteljica ga vidi kako je sav isprebijan. Pita ona njega: -Bože Perice, šta ti je sa drugim obrazom? -Ma rekao sam tati isto što i vama, pa sam i od njega dobio šamar. -Pa, Perice, da li si išta zaključio iz ovakvog iskustva? Perica će: -Naravno! Kad porastem, piću sok i drkaću...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|