Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
uuuuuUUUUUuuuuuuuuUUU nisko, nisko.
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Čika Mad, da Vam kažem nešto... Ja verujem u sve što Vi napisete. Meni se svidelo ono proširivanje srca (to je baš lepo kada se neko toliko useli u tvoje srce i razbaškari se potpuno, onako opušteno, kao beba kada spava), a i znate za vreću za spavanje, koju je onako sočno ispljuvao Uške, jer nije znao kako će da mi privuče pažnju (xaxaxa). I da znate da sam i ja imala jutros podočnjake i to do kolena, nešto sam se brinula zbog nekakvih kučića i tako... mislim čudo... i ja sam jutros imala "sklizavanje" preko trepavice, ali to ne beše kapljica rose... vec kapljetina kišetine, jer bus prokišnjava. Odoh sada da kisnem ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Paparazzo lov,nažalost. Iako na mene snažan utisak ostavljaju i Madove priče,i u svaku vjerujem.Tako mi je ljepše,i tako želim. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
NOVI MCDONALDS U NS-U Kazu ima svega tamo osim dobre hrane e ja ipak volim jesti tu losu hranu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
sutra plataaaaaaaaaa
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
meni su paparazzo lovci super..Komsinica kao forumska novinarka odlicna, Julia sa svojim pricama je pocela...nesto predosjecam da ce sljedecu Vuki da nam napise...sve mi nesto lijepo..a jos oleg ostavio komentare na forumu...  al' nije to moj utisak dana..iako je eto sve nesto ovo ono
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Molena je napisao: meni su paparazzo lovci super..Komsinica kao forumska novinarka odlicna, Julia sa svojim pricama je pocela...nesto predosjecam da ce sljedecu Vuki da nam napise...sve mi nesto lijepo..a jos oleg ostavio komentare na forumu...  al' nije to moj utisak dana..iako je eto sve nesto ovo ono samo ovo da zapljunem
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: NOVI MCDONALDS U NS-U Kazu ima svega tamo osim dobre hrane e ja ipak volim jesti tu losu hranu Megi, niko od holesterola još nije umro.... Samo cepaj 100 dinara pljeska... Ma milina koliko je jeftino Stvarno. 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
hahhahahaha,,Gledam upravo opet ''Baba daj glavu'' ...hahahhahahaa..Kakvi kraljevi...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|