Autoru |
Poruka |
oleg
|
|

rang

Pridružio se: 21 Jun 2013, 00:12 Postovi: 352
|
siN bRutaL je napisao: ...aj kad poedete te paprike..dogovorte se ko tje pere sudove..  ... ...ili ima neko strucan po tem pitanju..  ... Treba pitati paparace,sigurno znaju.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
ja ne mogu prati sudove, smotana sam...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja cu...opet cu da se zrtvujem za dobrobit zajednice.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja cu ti pomoci, cim obojim megi u roze
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ona moze da ga obrise kad ga mi operemo  ... o sudju pricamo za ove koji ce tek da banu i neupuceni su.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
LaYa je napisao: ja cu ti pomoci, cim obojim megi u roze hahah sto u rozo aj u crno ili crveno to su mi omiljene boje:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Procitao i mogu da kazem samo..cccccccccccccccccccccccccccc
Sve bi ja vas..i one tamo i one onamo dobro izlemao.. dajem garanciju da bi se opametili. Batina je iz raja izasla..DEFINITIVNO I NEPOBITNO.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Novi broj Forumskih novina je odličan. Nadam se da će sledeći biti još bolji, pa možda krenemo i u pravu štampu... Što da ne.... 
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
jes da je zuta stampa al ima dobre karikature..skoro pa prave novine
a i moram da pohvalim dala mi komsinica 10 evra da kupim novi tenkic..falicu ja jos
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pohvaljujem poHvaljujem..i to ne samo zato sto me ovaj broj pun, nego svaka cast urednistvu, paparazzima i ostalim vanjskim suradnicima. Interviju si mi ispravljala ebem ti znanje hahaha..i bilo ej jos pitanja, pola nisi okacila, ali si zato svoje dodala..ali pohvaljujem i novinarsku slobodu da ne bude da kritikujem. Svidjaju mi se nove rubrike...jos nam i crna kronika nedostaje i sportska disciplina bacanja pogleda u vis ili vec koja, pa da to bude to. Jos jednom odlicno hahaha....koja si ti Komsinice lujka 
|
|
|
|
|
|