Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46193
|
Što bi mi smetao njihov forum,i ja sam tamo registrovana...meni ne smeta nijedan forum.... Megi ti mene zaebavaš,nigdje iz moje priče to nisi mogla zaključiti.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Dobro, mozda zajebavam ali u svakom tom ima i bar malo istine
Jooj ljudi sto me zanima ko je paparazzo lovac ne mogu opisati koliko ako neko zna nek mikaze na pp, molim vas
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
da, mnogi odavde su tamo registrovani... širok spisak paparaco lovaca 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46193
|
Boss je napisao: da, mnogi odavde su tamo registrovani... širok spisak paparaco lovaca  Naravno,kad su svima poslali link foruma na pp. ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nisu svima, nego samo onima koji su njima ok
a je l to problem senka sto se slalo na pp pa i mi smo zar ne, da bi dosli ovi forumasi neki na drugim forumaima slali pp i sad ti to smeta
e odatle ono "Kritikujem Peru sto jede u Meku a to i ja isto radim"
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
meni nisu... ja sam našao sasvim slučajno... ukucao sam jedan nick sa ovog foruma u Google pretragu i našao na vrhu liste...  Kasnije kad sam dobio link, ja sam već bio registrovan... imam 7 postova, da se pohvalim... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss volim te najvise na forum svijetu hajde molim te posalji mi na pp link hocu i ja tamo da pisem P.s. Posto nam ovde nije isla dobro ljubavna romansa hajde da se odselimo tamo mozda ce nam cvetati ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
poslao sam... ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hvala oooo vidim lep forum , ima lepo pozadinu de budalo jedna skini taj potpis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: Hvala oooo vidim lep forum , ima lepo pozadinu de budalo jedna skini taj potpis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) daj i meni ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|