Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ma promaja me zviznula danas ....ja sve pootvarala i sedela na udaru jer od sparine skoro sam skapavala ...e pa evo mi ga sad ! Tako mi i treba kad nisam normalna .....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Pazi, to sto nisi normalna to je normalno za sve prisutne na ovom forumu a to sto si sedela na promaji e to je vec opasno postoji mogucnost da ti i glava suplja pa i tu duva  p.s. popi kafetin i procice
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
*Twilight* je napisao: Pazi, to sto nisi normalna to je normalno za sve prisutne na ovom forumu a to sto si sedela na promaji e to je vec opasno postoji mogucnost da ti i glava suplja pa i tu duva  p.s. popi kafetin i procice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) hvala na savetu ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
treba pohapsiti uprave svih fudbalskih klubova u Srbiji, sve fudbalske menadzere kao i ceo fudbalski savez. oduzeti im imovinu i osuditi ih na max robiju.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
casual je napisao: treba pohapsiti uprave svih fudbalskih klubova u Srbiji, sve fudbalske menadzere kao i ceo fudbalski savez. oduzeti im imovinu i osuditi ih na max robiju. I da se poseku svi golovi na 10 godina. Igrali bi fudbal tako što bi nam gol bila dva kamena, eventualno na male goliće ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
msm zimoČa usred leta ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Žex je napisao: casual je napisao: treba pohapsiti uprave svih fudbalskih klubova u Srbiji, sve fudbalske menadzere kao i ceo fudbalski savez. oduzeti im imovinu i osuditi ih na max robiju. I da se poseku svi golovi na 10 godina. Igrali bi fudbal tako što bi nam gol bila dva kamena, eventualno na male goliće ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) ni jedan FK u Srbiji nije pacao porez drzavi vec su politickim strankama na vlasti placali razne namete (citaj reket). koliko je tu prostora bilo za malverzacije i otimanje para. i sada imamo situaciju da se jedan Partizan i Vojvodina tresu od nekih tunova i serifa a Zvezda je vec ispala. upropastili su nam fudbal.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
casual je napisao: Žex je napisao: casual je napisao: treba pohapsiti uprave svih fudbalskih klubova u Srbiji, sve fudbalske menadzere kao i ceo fudbalski savez. oduzeti im imovinu i osuditi ih na max robiju. I da se poseku svi golovi na 10 godina. Igrali bi fudbal tako što bi nam gol bila dva kamena, eventualno na male goliće ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) ni jedan FK u Srbiji nije pacao porez drzavi vec su politickim strankama na vlasti placali razne namete (citaj reket). koliko je tu prostora bilo za malverzacije i otimanje para. i sada imamo situaciju da se jedan Partizan i Vojvodina tresu od nekih tunova i serifa a Zvezda je vec ispala. upropastili su nam fudbal. Fudbal u Srbiji odavno je uništen, jedino što većina navijača misli da smo i dalje neka velesila, a u suštini smo u klasi Moldavije,Letonije, Estonije, Kipra, Severne Irske. Fudbal je uništavan decenijama, a sada je došlo vreme da se svedu računi. Ne znam da li si primetio da dva naša ''najveća'' kluba imaju problem sa stvarnošću. Redovno pričaju kako su oni spremni za Evropu, kako će da pobeđuju u Evropi, a kada dođe iole ozbiljniji klub onda se konačno rasane i obavezno kažu sledeće : ''Nesrećno smo ispali iz evropskog takmičenja, a sada se okrećemo domaćem prvenstvu. Cilj nam je dominacija u ''Jelen Super Ligi'' i svakako da razmišljamo samo o osvajanju duple krune.'' Kao da im iz iste kuhinje neko piše saopštenja. Država je uništena, a možeš misliti kakva će govvna isplivati kada neko stvarno pohapsi kriminalce u klubovima i savezu
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
moram opet d ame ne bude na forumu cesto da manje se..... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
sve se nesto uzhebalo, al stvarno...mora da je neko zracenje u pitanju
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|