Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 15 Avg 2025, 09:36

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 28 Avg 2013, 13:04
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

na forumu...lovci zbog kojih je princeza Dijana okoncala kako je okoncala :D

u reali...ne radim danas :)

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 28 Avg 2013, 13:18
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

Јутрос киша.
Улазим у бус, седам и ушниравам амрел.
Погледам некао дијагонално и угледам њу. Девојку са форума.
Нисам је видео од онда. Или има променљиве смене на послу, или не станује у крају. Можда долази код неког.
Лепа је.
Прошли пут је имала шминку. Јутрос од шминке ни трага. Чисто лице.
Ни ружа, ни сенке, ни тона, ни оловке.
Млада жена.
Нема више дечијих црта, које имају девојке.
Свеже лице, са мало магле у очима.
Кожа испод очију за нијансу тамнија. Нису то подочњаци. Као да су трагови бдења.
Не види ме. Да ли због магле у очима, или зато што у себи премотава филм од ноћас.
На лицу су јој се, као на филмском платну, оцртавале линије смеха, страсти, изненађења... све за по делић секунде, неприметно за оног ко не гледа у њеном правцу.
У једном тренутку, у углу ока се указа капљица росе, али није склизнула преко трепавице. Превуче надланицом преко очију, као да брише последње трагове сна. Погледа око себе и угледа ме.
Обори поглед.
Поново ме погледа и осмехну се осмехом саучесника.
Затим у крилу укрсти прсте и стеже их. Тек тада видех да је обучена неупадљиво, спортски, али у лепим нијансама земље, дрвета, песка.
На коленима рупице, као смејачице на лицу.
Лепо.
Погледасмо се опет. Она као да одмахну мало главом.
Не знам шта је помислила у том тренутку.
Могло је да буде:
„Ето, Мад. Украла сам још једну ноћ лепоте и нежности.
Сакупљам их тако, као огрев за зиму. Дан по дан, ноћ по ноћ.
Када будем твојих година, то ће ми грејати душу, то ће ми пружати снагу да живим поред некога, или, можда, без икога.
Када ми буде наишла бесана ноћ да могу да је пребродим, вративши из сећања слике, осећања, укусе, мирисе, звукове...“
Некако сам сишао.

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 28 Avg 2013, 13:54
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

nisam ja sigurno..ja sam jutros isla taxijem

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 28 Avg 2013, 13:54
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Nego Mad..ebote kako zapazi sve ovo u busu.pa i kapljicu rose u uglu oka...a jos sedela dijagonalno.. [dzokac.gif]

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 28 Avg 2013, 14:54
rang
rang

Пссст.
Боље ако ћутиш!
Могао сам и више да напишем...

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 28 Avg 2013, 15:09
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

sto bolje da cutim?

hehehe..jes mogao si da napises i da si tako dijagonalno osetio njen dah na svom licu..i cuo otkucaje srca..ili krcanje creva :D :D :D

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 28 Avg 2013, 15:45
rang
rang

Ooooo, Џулијет!
Како да ти одговорим?
Ајд, нећу да те зезам.

Овако,...
Допадају ми се твоје приче.
Као што видиш нисам коментарисао те приче, само сам у њима уживао.
Веруј ми, знам да неке ствари у филмовима, цртаћима, стриповима, причама, књигама, твојим или Тришиним, например, или Утеровим причама нису истините, али их ја тако прихватам, да бих у њима уживао...
Знам да је Матрикс немогућ, а опет у томе "учествујем", да бих уживао...
Ако верујеш мојим јутарњим фото стриповима, и причама о сусретима са форумашицама у превозу, онда си наивна. То су измишљене ствари, али ми не сметају да их пишем, онако како умем.
Ко верује да се усељавам у нечија срца и разгазим их?
Можда неко и верује.

А у свему томе, и у Матриксу, и у твојим и у мојим причама, као и у Тришиним и Утеровим, има истине... Иако ти у то можда не верујеш... Иако се ти мени подсмеваш и задиркујеш ме...
Ја тебе нећу да задиркујем због твојих прича. И даље ћу те подржавати, као што и јесам, неким кратким варијацијама на тему, због којих си се слатко смејала.

Дакле, пишем како умем. Пишем зато што ми понекад дође да пишем. Ако ти се не допада, препоручујем ти да моје текстове прескочиш. Не знам да ли постоји и опција ИГНОРИШИ. Ако постоји, укључи је да ти не одвраћам пажњу од других лепих постова.

Љуби те чика Мад
[bye.gif]

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 28 Avg 2013, 16:01
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Mad..stvarno svasta..Dva puta sam procitala post..I svaki od ta dva puta nanovo se toliko iznenadila da nemam reci
Zadirkivanje i sala se razlikuju, kao prvo..Ne podsmevam se nikome pa ni tebi..Ovo je FORUM, kao sto i sam znas..pisana rec se tumaci kako ko hoce.ono sto si ti video kao podsmeh obicna je sala bez ikakve zle namere..
Ali ocigledno ovde je doslo vreme da ne treba nista komentarisati, ne treba citirati niciji post ne treba se saliti..treba samo klimati glavom aplaudirati i diviti se..Jer ako nije tako to je odmah shvaceno kao PODSMEH.
I da, mozes da komentarises sve sto ja napisem, i mozes da kritikujes i mozes da me zadirkujes ja to necu shvatiti ni kao podsmeh ni kao uvredu.
Uostalom, kad vec polemisemo o tome, moje price nisu izmisljene (osim forumske kafane naravno) kao sto nisu ni likovi izmisljeni pa sam eto pomislila da je tvoj utisak stvaran.Izvini molim te na toj mojoj gluposti
pomislilla sam da si zaista video nekoga, sto nije nemoguce jer vec drugi put pises o tome, i nije mi palo na pamet uopste da razmisljam da je izmisljeno...Nisi napisao da si video Marsovca pa da znam da je to proizvod tvoje maste a ne istina
I da..zaista..Ovde je najbolje cutati..ocigledno..
Jer ljudi su postali toliko uvredljivi da i najbezazleniju salu odreaguju kao da se radi o necemu od zivotne vaznosti
JA SAM takva kakva jesam..Volim da kazem (u ovom slucaju da napisem) ono sto mislim,volim da se salim a da pri tom ne razbijam glavu da ce se neko uvrediti, volim i da pisem ozbiljno kada je tema ozbiljna, volim da branim svoj stav ali i da saslusam druge
Ali ono sto ne VOLIM svakako je da budem pasivna...da cutim i kada mi se ne cuti samo da se nekome ne bih zamerila, da nemam svoje misljenje vec da delim sva tudja, da premeravam sto puta svaku rec jer ce mozda nekad neko u nekoj shvatiti nestgo pogresno
TAKO kada budem morala da radim, ja svakako necu biti ovde
I naravno NIKADA vise necu prokomentarisati ni jedan tvoj post, jer ocigledno previse ozbiljno shvatas komentare drugih ljudi..
Ono sto me iznenadjuje svakako je da covek zrelih godina na jednu salu ( a ti se mngo puta predstavi kao saljivdzija) napise..ako ti se ne dopada preskoci moje tekstove..Gde sam napisala da mi se ne dopada?
Znas poenta foruma i jeste da ljudi jedni druge citaju i komentarisu..
Pod komentarima se ne smatraju samo pohvale..mada moje pisanje nije bila cak ni kritika..

Sto se mene tice ovim zavrsavam svaku dalju diskusiju
I da , naravno..umem da ignorisem....Ignorisem sve one koji umeju samo da prihvate reci hvale a na najbezazleniju salu odreaguju kao da im je neko uskratio Nobelovu nagradu

Vrh
Snow
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 28 Avg 2013, 16:03
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44

ovo ja zovem obrazovanom osobom sa prebogatim vokabularom..divno

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Utisak dana  |  Poslato: 28 Avg 2013, 16:08
rang
rang

Julia je napisao:
Mad..stvarno svasta..Dva puta sam procitala post.

свашта!...прц!
[smehsmeh.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu