Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
a znas li kakvi su to likovi, malo luckasti, rekla bih? xa xa xa igrom slucaja... znas vec... imala sam veze sa jednom privatnom avio kompanijom... i sada... tacno znas kada su dojehali piloti do vazdusne operative, a znas kada su stjuardese... a sta mislis kako?
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kako ? Objasni u detalje 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
jaki parfemi. muski i zenski. isti. ne moras da ih vidis, ali osetis. ja sam im predlozila da svaka flota ima svoje xaxaxa
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja sam se oduvek ložio na stjuardese.... Ne znam zašto, ali nekako me privlače u onim suknjicama i ešarpama, pa to ti je,... 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ma nije moguce xaxaxa Pa i ovi piloti su bili ono, ali bez lozenja xaxaxa
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Grobari spakovali stvarcice. Zao mi Vojvodine, bez obzira na izjave o mojoj Zvezdi.
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Malo je reći da sam razočaran zbog Tea i Luče... ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
koja smo mi lažljiva nacija, fuj HRVATI SE NAJVIŠE SEKSAJU NA SVIJETU Spavaju s 11 žena i vole to činiti na otvorenom ZAGREB - Hrvati su najaktivniji ljubavnici na svijetu s prosječno 11 partnerica, a na začelju su Indijci s prosječno tri partnerice, prenijeli su u srijedu mediji pozivajući se na istraživanje indijskog izdanja časopisa Men's Health. Istraživanje je pokazalo da Hrvati, Grci, Nizozemci i Britanci imaju najaktivniji seksualni život pošto su među vodećima u većini ispitanih kategorija, prenosi indijski tjednik The Diplomat. Istraživanje je provedeno od travnja do kolovoza ove godine na 50,796 ispitanika iz 30 zemalja. Indijski Men's Health tvrdi da je riječ o najopsežnijem istraživanju te vrste u svijetu.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ajde bar smo negdje najbolji...makar i lažno... Za koliko misliš da su ispitanici slagali? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
pa pogle recimo Pitta lik ima skoro 100 godina, a trebe nije vidio on bi prvi stavio bar 20 komada ma te ankete su čudo 
|
|
|
|
|
|