Odgledao sam ovu neverovatnu dramu i prosto sam oduševljen glumom, scenario je izvrstan... Priča o jednom naftašu koji preko noći postaje prebogat i da bi opstao među ''ajkulama'' počinje da mrzi sve oko sebe uključujući i svoje rođeno dete. Od sirotinje kupuje placeve koji leže na nafti varajući ih kako je on tu samo da bi lovio prepelice... Glavni glumac je savršeno ušao u ulogu, a ako odgledate videćete šta pohlepa i glad za novcem naprave od jednog (na početku filma) sasvim običnog čoveka. E da... Na ovom posteru iznad glavni glumac neodoljivo podseća na Bilija Pitona (Zorana Radmilovića) iz filma Maratonci trče počasni krug. Sličnost je neverovatna
Ovaj film sam prvi put gledao pre nekoliko dana i prosto me je oduševio. Lutajući prostranstvima IMDb-a naleteo sam na ovaj naslov. Žanrovski se može svrstati u jednu pitku fantaziju. Jedan starac jako često priča ''lovačke priče'' o svom životu i većina njegovih priča deluje nerealno, pa je zbog toga i u svađi sa sinom koji više ne može da podnese njegove laži. Pogledajte koliko su te priče istinite i siguran sam da ćete biti zadovoljni ovim naslovom. Ovaj film posebno preporučujem mojim filmofilima Pikardu i Gigi
Ja sam neki dan gledala ovaj film i baš mi je bio simpa...obiteljski film...opuštajuć
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Ovaj film ću predložiti zato što je rađen po istinitoj priči. Serijski ubica dugo godina ne može biti uhvaćen samo zato što je policija bila neažurna u skupljanju dokaza. Policajac Jack Halcombe (Nicolas Cage) rešio je da se ubica privede pravdi, ali naićiće na puno poteškoća. Sve će krenuti pravim tokom kada lokalna prostitutka Cindy Paulson (Vanessa Hudgens) pobegne iz čeljusti serijskog ubice. Film nije perfektan, ali ako želite da pogledate kako je serijski ubica harao Enkoridžom (Na Aljasci) i kako je policija pronašla način da mu uđe u trag ovo je film za vas...
Ukratko...dvije sestre (Jill i Molly) žive zajedno nakon što je Jill bila oteta prošle godine...jedna nestane...Jill tvrdi da je njenu sestru Molly oteo isti otmičar koji je oteo nju prošle godine...policija ne vjeruje da se dogodila prva otmica, a kamo li ova druga... Jill sama kreće u obračun s otmičarem...ili otmičar uopće ne postoji? Hmmm...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Pošto je Điđi postavila triler sa jednom od mojih omiljenih mladih glumica, postaviću i ja ja jedan sa mladom i slatkom Amandom Seyfried. Ona igra mladu Chloe koja je elitna prostitutka i za novac će ući u jednu nesvakidašnju priču. Catherine Stewart (Julianne Moore) sumnja da je njen muž vara (Ameri bi rekli ''Ima aferu'') i rešila je da angažuje Chloe ne bi li ga otkrila u svojoj prevari. Glumačka ekipa na čelu sa Liam Neesonom obećava kvalitetnih sat ipo misterije...
E Žex...gledala sam taj film...super je...preporučam onima koji nisu...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu