Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
UHHHHH Gigi gde me nadje da i on je simpa;) Do koje si epizode stigla? Ja kad sam bila u Bosni, vidim rodjaka neku seriju gleda i onda skontam prelepog glumcaaa i cim sam dosla kuci odmah trazi na netu epizode:) Mada i glavna glumica Feriha je prelepa, a moram priznati da odlicno glume a imaju 22-23 godineako net ne laze
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
zato nje nema gleda serije po čitave dane
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja sam stigla do 32. epizode...to ide kod nas na tv-u pa cimerica i ja gledamo  A ovu glumicu što glumi Ferihu znam iz serije Strasti Orijenta...jedine turske koju sam do sada gledala...ok i sad Ferihu  Da...mladi su oni...Emir ima 22 godine...a i ovi ostali imaju svi ispod 30... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kako si me provalio Picard:) ali nije za to nego imam neke obaveze, a i videla sam simpatiju pa sam pala u depresiju dva dana smo bili zajedno, bezi od mene, ko djavo od krsta kad se slucajno nadje u blizini, ne smije me pogledat u oci , a kad pogleda slucajno odmah pogled skrene pa onda ocekuje da cu mu ja prici i biti s njim na jedno vece...e trt Miliojko e onda me zovem ja dodjem , tresem se , a on me pita gde je ulje, a ja ulje trazim u frizideru evo otvorila sam dusu na pola
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
GiGi je napisao: Ja sam stigla do 32. epizode...to ide kod nas na tv-u pa cimerica i ja gledamo  A ovu glumicu što glumi Ferihu znam iz serije Strasti Orijenta...jedine turske koju sam do sada gledala...ok i sad Ferihu  Da...mladi su oni...Emir ima 22 godine...a i ovi ostali imaju svi ispod 30...  e ja nisam gledala tu, od turskih sam gledala Ezela, i sada ovu:) Stigla do 16 epizode, inace serija ima tuzan kraj 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Opa Megi...kod tebe se to baš zahuktalo... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ovo ti kao neki haiku
a kako se zove taj "simpatija" i koja mu je adresa da ga priupitam za zdravlje
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
mogu ti samo reci godiste 92 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
MeGi je napisao: e ja nisam gledala tu, od turskih sam gledala Ezela, i sada ovu:) Stigla do 16 epizode, inace serija ima tuzan kraj  Znam da ima...kao i Strasti Orijenta...ali meni se to sviđa...dosadile su ove serije što uvijek sretno završe...takve su mi suviše predvidljive... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: mogu ti samo reci godiste 92 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) strašno, pa to dijete prema tebi treba ti neko iskusniji
|
|
|
|
|
|