Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
UtherPendragon je napisao: vise mi se svidja ova gore julija od ove dole..ova donja samo potvrdjuje i meni se svidja gore
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Andjeo sa greskom je napisao: Ne moram ni da gledam desnu stranu ekrana,znam da je Julija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
Julia je napisao: UtherPendragon je napisao: vise mi se svidja ova gore julija od ove dole..ova donja samo potvrdjuje i meni se svidja gore juhuuu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Julia je napisao: UtherPendragon je napisao: vise mi se svidja ova gore julija od ove dole..ova donja samo potvrdjuje i meni se svidja gore mislis Julila ova gore, nemoj da pravis lapsuse da crvenim ybog tebe
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
eto vidis o cemu ti bricam Baba Julo...ovaj Uther jedva docekao...odmah on to nesto u svojoj glavi iskombinovao..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e takoooooooo...ja sam se lepo ispricala sama sa sobom
cao vam ga sad
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
cuj iskombinovao..ja vec..prekombinovao 
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Danas mi grom unistio 2 telefona ffffffffffffff ali sam i dobro prosla , nekima svu belu tehniku po kuci potamanio
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
common Chelsea, common Chelsea ![[clapping.gif] [clapping.gif]](./images/smilies/clapping.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nikita je napisao: Danas mi grom unistio 2 telefona ffffffffffffff ali sam i dobro prosla , nekima svu belu tehniku po kuci potamanio Kako zna grom koje je bijela tehnika!?
|
|
|
|
|
|