Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
bice ti udobno u korpici, sa masnicama i karnercicima, bices pravo pufnasto ljubimce
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
a jel ce biti butkica..to je kljucno
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Pitam se zasto ljudi nece da priznaju ono sto je ocigledno, vec pokusavaju da diplomatijom zataskaju stvari?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Zasto odredjeni ljigavci, ne znajuci normalno verbalno da se obracunaju, pribegavaju "udaranju" tamo gde suprotnu stranu moze najvise da zaboli? Zar ne mogu da se usresrede na taj trenutak, ne uvlaceci ostale koji nemaju veze sa tim?
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Tesko Kone...ne bi onda bili u kategoriji pojedinci. Lakse je tako. msm...valjda, ja cisto da ti nesto odgovorim  Gdje se sada nalazi ovaj podforum, novine, kafana od julie i to ostalo...da mi neko objasni a ne da mi pusti link?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Boga mi Kono, ozbiljno ti je to pitanje... ![[mislimnesto.gif] [mislimnesto.gif]](./images/smilies/mislimnesto.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Molena, klikni na moj potpis i eto te i kod mene, a i kod Julije.
Boss, nego kako nego ozbiljno.
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ne moram ..i necu
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Zna li neko kolika je cijena slusalica dole ( ili gore) kod nas?...slusalice za lap?...cca Ovdje su 50$ pa me zanima jel to puno skupo?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
cene u bgd su u rasponu od 2 evra do 40 evra. slusalice od desetak evra su sasvim ok. javi i saljem ti ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|