Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja malčice drugačiji styling zamišljam... ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
GiGi je napisao: Ja malčice drugačiji styling zamišljam... ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) ma cuj zamisljas..nema sta da zamisljas ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pozivam se na slobodu misli... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ahhahahahhahahahahahahahaha..ta sloboda ti je ovaj put uskracena..dovidjenja i prijatno
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
lako vam' budalu (mene) za'ebavat 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
uff,,jadan ti,,,,a ti sav zelen i naivan 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja i dalje zamišljam... ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
zelen i naivan mi srednje ime 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
evo i ovde da napisem da se zna..u slucaju da neko nije procitao
ne vredi.. Evo JAVNO izjavljujem da se ODRICEM Picarda.za sada i zauvek.nije vise moja SRECICA i ne zelim da znam za njega...ali NIKAD U mom prisustvu ga nemojte spominjati a sve iz razloga da ga sto pre zaboravim Hvala s' Postovanjem Vasa Julia
|
|
|
|
|
|