Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
narav
Ja sam gledao IRON MAN 3 do momenta kada su mu uništili onu vilu pored mora. Posle sam ga isključio i odma' obrisao
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
garav
Ben Affleck novi Batman zemljo otvori se
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Strašno... Pa što nije Kristijan Bejl pristao ? Fuckin' Affleck... On je smor žešći. 'ebo ga Argo i onaj Oskar nije ni zaslužio
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
paran
navodno Bailu nudili 100 mil $, čovjek odbio eh, što ti je karakter
a Affleck, ne znam ko njega gura, mora da je visoko rangiran u nekoj stranci... smrdi na Republikanca
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
ratna
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Picard je napisao: paran
navodno Bailu nudili 100 mil $, čovjek odbio eh, što ti je karakter
a Affleck, ne znam ko njega gura, mora da je visoko rangiran u nekoj stranci... smrdi na Republikanca To ti je zato što je Bejlova žena srpkinja... Ovo bi ti rekli lokalni paranoici iz mog kraja...hah Žena mu je iz ovih krajeva, pa bi verovatno našli način da povežu nepovezivo... narav
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
radna
znam za Baila da mu obitelj (otac ili majka, nisam siguran) živi u lošim financijskim uvjetima, a on im odbija pomoći, radije daruje u humanitarne svrhe
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
nerad
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
redar
Gledao sam pre neku emisiju gde su prikazivali njega i njegovu ženu Sandru. Da si samo video kako su oni povučeni i kako su skromni. Nikada ne bi rekao da je on iz Holivuda. Njeni roditelji su sa ovih prostora, a ona je rođena u Čikagu, ali nije zaboravila odakle je pa decu uči naš jezik što Bejlu apsolutno ne smeta. On je čovek za primer. Jedan od mojih omiljenih glumaca
|
|
|
|
|
|