Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pic...jel istina da nosiš lila košuljice?
I da...što je to bilo s Julijom kad ste otišli iz kafane...odaj nam!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
evo meni ispiracije  al pazi kako cvrkuce sa Gigi.. ovo ja vise ovako ne mogu podneti.. aj Megi i nekako..to je stara prica..al ovo vise.. Ma i ja sam blesava...pa stvarno.. a lepo je meni Trile govorio a ja ne verujem
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
GiGi je napisao: Pic...jel istina da nosiš lila košuljice?
I da...što je to bilo s Julijom kad ste otišli iz kafane...odaj nam! ti Gigi cuti..i ti si napustila kafanu pre ostalih  nemo ja da pocnem da odajem.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
naravno da je istina u Julijinom snu  u mom ormaru prevladavaju sive boje
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
a lila ti lepse stoji...bas veze nemas...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja sam izašla na šetnju po mjesečini... A tek crvena...ona lijepo stoji tamnokosim tipovima... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Uh Picard….a bijele starke, a zelene gatje  …ima tu boja, dalo bi se diskutirati.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
kažem prevladava 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: Uh Picard….a bijele starke, a zelene gatje  …ima tu boja, dalo bi se diskutirati. dalo bi se..nego sta...al zamisli ga u ovako nekoj kosulji.neka lila i plava boja..pa jos karo...molim te..a ten taman a misici zategnuti..mljac 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
hahaha, gle kako me našla