|
Autoru |
Poruka |
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Ма ни Ван Гог (не Ђуле, него онај прави) није био, ни Тулуз Лотрек (није кафић него сликар), ни Петар Кочић, додуше пред крај, ни Калигула, а био римски цар, еееј, кажу да ни Ајнштајн није био у свако ћоше, а Тесла чудак.... Лепо друштво, а не може да се каже да су били баш нормални. Осим Калигуле. Претериво је, с оним коњем ишо у кревет, а после у Сенат... Ајд у кревет и некако, ал у Сенат,не иде, што јес-јес!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
UtherPendragon je napisao: moram reci da mi se naprasno svidela julija jer tek sad sam shvatio da normalna nije ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Ма ни Ван Гог (не Ђуле, него онај прави) није био, ни Тулуз Лотрек (није кафић него сликар), ни Петар Кочић, додуше пред крај, ни Калигула, а био римски цар, еееј, кажу да ни Ајнштајн није био у свако ћоше, а Тесла чудак.... Лепо друштво, а не може да се каже да су били баш нормални. Осим Калигуле. Претериво је, с оним коњем ишо у кревет, а после у Сенат... Ајд у кревет и некако, ал у Сенат,не иде, што јес-јес! vidis da sam u pravu sto se samo s nenormalni druzim : ) a zar konji nisu u senatu nasem ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
razbio sam ga...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Siroto dijete... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Joj sto volim one sto pljunu pa polizu....
Poslednji put menjao Andjeo sa greskom dana 26 Avg 2013, 14:37, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
a koji su ti?:D ps..Andjele kad si vec tu, jel se ne ljutis sto sam te spominjala u forumskoj prici 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
hahahhaha..ebote sto si tako ozbiljna
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Ebote 2 sata snimka,ko ce to slusati,pa to ko titanik da gledam. Kad preslusam sve cu ti sapnem komentar...al iskreno...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 85 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|