Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nije..presvukla se u drugi kostim ako na to mislis
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
to mislim , da, sta bi drugo nisam ja od onih, koji samo misle na ono
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
eto...i oped ja ispadoh uh uh e naka si mi..i treba mi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
dragi gosti ima vas 6, jedan uđe ostane vas 5 ajde de ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Dragi gosti...nesigurni ste? Bojite se stisnuti gumb za registraciju? Muči vas koji nadimak odabrati? Muka vam je od stalnog traženja avatara? Ne brinite...imamo za vas fantastično rješenje! Kupite novi Pomozi kozi u narkozi priručnik po promotivnoj cijeni od 5 dolara...i naići ćete na odlične savjete kako savladati svoje strahove i postići spokoj toliko potreban za registraciju na sve forume u regiji...odaberite upravo naš...jer mi smo ti koji vam nudimo idealno rješenje...budite sudionik, a ne voajer...budite dio Srbija forum tima! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Gosti, stisnite petlju i pridruzite se ovoj veseloj ekipi. Ajd sad svi na registraciju, lakse ce vam tako biti da pretrazujete poruke koje vas interesuju. Nista vam se lose nece desiti. Senka ce da vas bije ukoliko budete spamovali. Boss ce da priredi kjut zurku. Laya ce vam odati kulinarske tajne. Minnie ce da vas nasmeje. Iskra ce da vam kuva kafu. GiGi ce da vas sarmira. Zmaj ce da vas maltretira. MAD ce da vas edukuje. Molena ce da vas zabavi. Andjelka ce da vas inspirise. Trile ce da vas isproziva. Pit ce da vas ubaci u svoje pisanije. Picard ce da vam izmeri puls. Megi ce da vas otkine. Julia ce da vas raznezi. Žex ce da vas odusevi. mmm ce da vas prosi, ili da vam uvali kinesku tastaturu Itd itd itd ... pa ko sme... ajd Dakle? Ne budite kukavice.
|
|
Boss
|
|

rang

|
Gosti, nemo' da lomim kosti ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Boss je napisao: Gosti, nemo' da lomim kosti ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif) ajte doDŽite.. vidite da je Boskić opasan ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|