Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja sam moju proverio i sve je na mestu... Verovatno ima još neko... Mora da je neka budala čekirala i turski jezik momenat pre štampanja serije, pa sam ubeđen da ih ima barem 100 ovakvih... 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
e da im je onaj stari disa, svi bi klecali na kukurzu
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Koji diša ? Ako misliš na druga Tita kod njega su sva dokumenta rađena po JUS-u i nije imalo šanse da se potkrade takva greška. Istina da je ondašnja lična karta bila odvratna, al' takva su bila vremena... Ova biometrijska je odlična kada menjamo mesto boravka. Samo se promene podaci u čipu i eto... Živela biometrija, živeo bar-kod. Živelo žigosanje... Dole stare lične karte
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ne, ne mislim na njega xaxa Mislim na nekog drugog, ne mogu bas javno. Znas da cu onda da razotkrijem sebe xaxaxaxaxaxa
|
|
Žex
|
|

rang

|
Aham... Taj diša ? Onda dobro... Nikako ne smemo da otkrijemo ko si ti u stvari 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
E taj, taj. Ni u snu, nikako. Ja sam Komsinica xaxaxa
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Nego... upravo pustih vesti. Dakle... strasno. Sleper sleteo sa Pancevackog mosta c c c vozac, srecom, preziveo. 
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Zgodni predsednik FSS resio da podnese ostavku i da mu vidimo ledja, ali u decembru, ne pise koje godine. Valjda ove. A do decembra, mozda mu podje za rukom tri godine suspenzije za ceo srpski fudbal. Evo, pomeram se s mesta, grizem jezik i lupam o sto da ne cuje zlo.
|
|
Žex
|
|

rang

|
Do decembra će da uništi sve što se uništiti može i onda će ponosno da ode. Uzdignutog nosa koji je prethodno bio u dupetu Tomislava Nikolića
|
|
|
|
|
|