Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Izvini Vuki ti i Puki ste posebna kategorija 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Andjeo sa greskom je napisao: Izvini Vuki ti i Puki ste posebna kategorija  iX ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) dobro si se sad izvukla iz situeJšn ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: ja znam da je moja baba ostala trudna na tim akcijama a sve se ko fol oni tada nisu ovo ono ahaaaaaaaaa Šta ti je život... Da nije bilo drugog svetskog rata, ne bi bilo ni obnove zemlje i tvoja baba ne bi ni išla na radnu akciju i onda se ni na kraju ne bi rodila...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Вучица je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Izvini Vuki ti i Puki ste posebna kategorija  iX ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) dobro si se sad izvukla iz situeJšn ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Žex je napisao: Julijina mama i moj deda bili su u istoj baraci kada su bili na omladinskoj radnoj akciji prilikom izgradnje pruge Šamac-Sarajevo. Nisam mogao da verujem kada sam to saznao. Koja je verovatnoća da se oni sretnu tamo, a mi ovde...  cuj moja mama i tvoj deda... esi lud ebote..moja baba bre.. Mama se nije bila ni rodila ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Passion je napisao:
Koga biste zeleli sresti?
...nebi zel'o nekiog da sretnem..svaka prica se zavrsava kace ode offline..  ... ...ono sto se desi na netu(forumu)..treba i da ostane u okviru virtualne komunikacie.. ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) ... ...cak i kabi se desilo da nekoga sretnem posve slucaino..okren'o bi glavu na drugu stranu da ne dodje do vizualnog prepoznavanja..  ... ...plasim se da bi se tako izgubila ona nota mistike..radoznalosti..nadasve zanimljivosti..i pre svega..raskrinkavanja iluzie koju si vremenom gradio..  ...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kako sad to a mozda smo se sreli a poznali nismo.. ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...e pa tebra..tebe kabi sreo..odma bite zapazio..  ... ...al sretja..ja iz kutje ne izlazim..cak retko i kroz prpzor provirim..tako da..  ...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
tebra zvat ču te pinokio ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...zar jaaa pinokio..olicenje iskrenosti..paa misim stvaaaarnooo..maa daaaj..  ...
|
|
|
|
|
|