Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Konacno je grmelo, sevalo i pljustalo, temperatura je ispod 20 stepeni. Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ali... gde je tornado?
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Tornado ? Ko te lagao da kod nas može da se javi tornado ? Možda neka ''pijavica'' kako je kod nas zovu, ali da bi se razvio pravi tornado kao što se javlja u Americi potreban nam je i okean u blizini, a mi to nemamo  A da je pljuštalo, pljuštalo je i to dobro
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ja cekam, oni rekli dolazi i ima da dodje. I necu pijavicu, pijavica ima previse, hocu tornado Jos mi samo tornado nedostaje u zivotu.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ćuti, pregrizla prst na tastaturi Kone... heh  U našim krajevima tornado nema šanse i nikada neće imati. Jedino ako se opet napuni Panonsko More, sve do reke Save... Onda će Novi Beograd biti pod vodom, ali imaćeš svoj tornado... Nekad... Eto... Nije baš teško... heh
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Sve je to ok, ali su rekli. A ja ve... ve... verujem xaxaxa
|
|
Žex
|
|

rang

|
Meni je Dinkić obećao 1000 eura od akcija, a dobio sam samo 60. Taman sam isplanirao jedno letovanje od tih para, kad ono ništa.. I ja sam verovao... Kad ja dobijem 1000 eura i ti ćeš videti tornado... U isti dan 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Pazi sta si rekao! Drzim te za slovca Ne brini, sada ce ovaj novi, mladjani, da nam podeli sve sto se podeliti moze ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

|
E ako mi mlađani da 940 koje je obećao Dinkić doćiću u Beograd da ti imitiram tornado. Obućiću neku plavu kecelju i okretaću se oko tebe sa sve ventilatorom u ruci da ti doživljaj bude koliko-toliko autentičan... 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Žex je napisao: E ako mi mlađani da 940 koje je obećao Dinkić doćiću u Beograd da ti imitiram tornado. Obućiću neku plavu kecelju i okretaću se oko tebe sa sve ventilatorom u ruci da ti doživljaj bude koliko-toliko autentičan...  Zbog radi ovakvog dozivljaja cu mu reci da samo tebi isplati. Pazi sta si kaz`o! xaxaxa
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Svašta sam video ali maglu u avgustu u 23:00 nisam, do večeras...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|