Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kakvu kaznu odrediti ''čoveku'' koji iz svog nekog hira otruje nedužnog psa ? Pre neki dan gledam klip gde neki idiot ubacuje parče mesa naprskanog kreozanom. Ja bih to đubre naterao da pojede otrov, pa onda bih mu dao ogledalo da se ogleda dok mu ključa pena na ustima... Ko truje životinje sutra će ubiti i čoveka...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
I jos se hvali sa time,idiot.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Nema kod nas zakona. Narod se otuđio, većinom se cene neke ''vrednosti'' kojih se ja gnušam, ljudi su bez energije, bez volje, kriminalci ponovo haraju, novine su pune Čabarkapa, Stanija, Ceca, Karleuša, niko ne vodi računa ni o čemu. Šta je mogao da očekuje taj jadni mali psić kada niko ne vodi računa o ljudima... Nekad me tako smori ova situacija, ali srećom ne dam se i to sivilo me neće okupirati. Nikada pozz draga ASG ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Pozz Zex...
Ne treba nama apokalipsa,mi to zivimo svaki dan....
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Zato ću ja lepo da promenim potpis ... 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Što je najzanimljivije mi smo svi na to navikli... Kroz šta smo sve prošli od rođenja. Kroz ratove, kroz sankcije, kroz razne gluposti. Sada smo čvrsti kao titanijum... heh
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Gde nalazis te potpise 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Žex je napisao: Što je najzanimljivije mi smo svi na to navikli... Kroz šta smo sve prošli od rođenja. Kroz ratove, kroz sankcije, kroz razne gluposti. Sada smo čvrsti kao titanijum... heh Dobro da ne svetlimo u mraku 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Gde nalazis te potpise  Ima jedan sajt... Zove se UBERHUMOR. Tamo ima raznih zanimljivih fotografija, a i simpatičnih gifova... E da... Da ti ulepšam veče. Pogledaj ovaj klip i siguran sam da ćeš biti veselija za 30%
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Hahah svaka cast...ovaj levi je bolje odradio....Cega se sve ljudi sete...
|
|
|
|
|
|