Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Žexito...mi radimo domaću riblju paštetu...jedino tu domaću jedem...ove kupovne ne...i baš je fina... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Riblju paštetu sam probao više puta i ukusna je nema šta... Jednom sam u hipermarketu kupio i paštetu od noja... Bilo mi smešno kada sam je video, pa rekoh da probam. Ništa specijalno...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ja jedem nekad tunjevinu "Rio mare" u zadnje vrijeme mi bude muka od nje
vjerojatno i oni počeli fušariti
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ja volim ovu vašu tunu  Imaju i tunjevine K-PLUS, PREMIA, DOBRO... Sve su to robne marke hipermarketa, a kvalitet nula
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
K-plus 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Onda znaš o čemu pričam... To su sve otpaci i oni zalepe K-PLUS na sve moguće proizvode. Cene su stvarno i do 50% niže od istih proizvoda, ali je kvalitet ravan nuli. To je u prodavnici IDEA koja je sa vaših prostora. To je Todorićeva firma... Svaki hipermarket ima svoju robnu marku, ali ne i kvalitet u istoj
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
od tih vlastitih marki jedino Lidl ima kvalitetne proizvode
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja volim kupovati u Lidlu...imaju svašta nešto fino 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
e, ja tamo one crunchy zobene pahuljice kupujem onda onaj sladoled, burbon vanilija i svašta nešto
slatkiši su im dobri, mada ih rijetko kupujem jer nisam neki ljubitelj
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
A u Maxiju je robna marka PREMIA. Maxi je kupio belgijski ''Delhaize Group'' i mogu ti reći da može da se naleti na neki proizvod koji je iole kvalitetan. Pre sam jeo neki kačkavalj robne marke PREMIA i baš mi se dopao
|
|
|
|
|
|