Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ne ukinuli, skresali/smanjili... ne znam po kojem ključu uglavom manje nego sam imao prije mjesec dana, a da ne govorim kako benzin nije pojeftinio...
nemam dobru plaću, za ono što radim nemam... nikako
Poslednji put menjao Picard dana 23 Avg 2013, 17:44, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ko zna na koji način dobijaju mesne prerađevine. Boga pitaj koliko ima aditiva i onih tajnih sastojaka sa slovom E i trocifrenim brojevima... Gledao sam negde na Tv-u da se jetrena pašteta pravi od najgorih otpadaka i mešaju je sa čim stignu... Najgore je što je ponekad i pojedem iako znam kakav je proces proizvodnje
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: ja samo piletinu jedem..  Znam... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Žex je napisao: Ko zna na koji način dobijaju mesne prerađevine. Boga pitaj koliko ima aditiva i onih tajnih sastojaka sa slovom E i trocifrenim brojevima... Gledao sam negde na Tv-u da se jetrena pašteta pravi od najgorih otpadaka i mešaju je sa čim stignu... Najgore je što je ponekad i pojedem iako znam kakav je proces proizvodnje A daj...zgadit ćeš mi paštetu... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
da, sve što ostane od svinje, krave - sve što se nije moglo iskoristiti ide u paštetu... samo u to umiješaju boje, aromu i eto ti proizvod
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ok...sad znamo što više nećemo doručkovati... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Pojasnio je Pikard, samo nije hteo još više da te gadi... Ima tu još, ali nećemo... 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
što je najbolje, za to nazovimo "smeće" platiš 5-6 kuna za 100 grama - odnosno 50-60 kuna za kilu
jbt, za te pare teletinu kupiš
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Dakle...generalni zaključak je da od sada jedem samo riblju paštetu koju sama radim...barem znam što je u njoj...a i zdravija je... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
GiGi je napisao: Dakle...generalni zaključak je da od sada jedem samo riblju paštetu koju sama radim...barem znam što je u njoj...a i zdravija je... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) A riblja pašteta je tek za priču U njoj imaš i ostataka ribe i ostataka svinje u kombinaciji sa papcima od divljeg vepra sa padina Velebita ... Šalim se ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
|