|
Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Nemo' tako Molena. Najslađe je kada pronađeš pare u garderobi koju dugo nisi nosio.... To je uvek slast. Ja sam pre našao 500 dinara u nekim farmerkama i tako sam se oduševio da ih na kraju nisam ni potrošio... he
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Linić će nas sve dokrajčit...čujem da će i hrana u studentskoj menzi biti skuplja...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
To je valjda tako...EU je skupa, mora se od necega placati to clanstvo  jos malo...jos pola sata sam na poslu uh , sad sam bila prava ''bjelkinja''..pa mislim kakve ljencuge ono sto ja zavrsim u prosjeku za pola dana njima treba 2 i vise sve ja popustljiva, bez rokovam kao da pogresno ne shvate, uvrijedit ce se..nema vise sad sam popizdila..svi su dobili rok u ponedjeljak!..dosta zaebancije. kaze ne mozemo stici..reko imate sutra dan. grrrrrrrrrrrrrrrrr ne volim ljencuge i neodgovornost... nego koliko su srezali..u euricima molim te, da vidim nesto ? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
da Linić kojim slučajem prelazi zebru, nisam siguran bih li zakožio ili stisnuo gas 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hej Zex znam..ja nasla jednom 50 KM, to ti ej oko 200 kuna ili 25 eurica...a mislila da sma ih izgubila...I u ratu, majka stavila robu u kadu, ono kao nakiselila pa ce da pere..i ja odem u wc kad po kadi plivaju novcanice 50 KM  pa nek neko kaze da se ne moze u parama plivati ehehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: To je valjda tako...EU je skupa, mora se od necega placati to clanstvo  jos malo...jos pola sata sam na poslu uh , sad sam bila prava ''bjelkinja''..pa mislim kakve ljencuge ono sto ja zavrsim u prosjeku za pola dana njima treba 2 i vise sve ja popustljiva, bez rokovam kao da pogresno ne shvate, uvrijedit ce se..nema vise sad sam popizdila..svi su dobili rok u ponedjeljak!..dosta zaebancije. kaze ne mozemo stici..reko imate sutra dan. grrrrrrrrrrrrrrrrr ne volim ljencuge i neodgovornost... nego koliko su srezali..u euricima molim te, da vidim nesto ?  ma puno 10-15%, meni oko 200€ danas vidim da mi skresalo i putne troškove, majku im njihovu moja makina jaka, treba to naljevat
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kad smo već kod hrane ne znam zašto su mesne prerađevine bezobrazno skupe ?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
e, prema najnovijim istraživanjima mesne prerađevine povisuju rizik za kardiovaskularni incident za 40% dok recimo crveno meso (domaće), mlijeko, jaja domaća - nemaju štetan učinak
zaključak- ne jedite mesne prerađevine (paštete, razno razne salame, hrenovke ...)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Picard je napisao: Molena je napisao: To je valjda tako...EU je skupa, mora se od necega placati to clanstvo  jos malo...jos pola sata sam na poslu uh , sad sam bila prava ''bjelkinja''..pa mislim kakve ljencuge ono sto ja zavrsim u prosjeku za pola dana njima treba 2 i vise sve ja popustljiva, bez rokovam kao da pogresno ne shvate, uvrijedit ce se..nema vise sad sam popizdila..svi su dobili rok u ponedjeljak!..dosta zaebancije. kaze ne mozemo stici..reko imate sutra dan. grrrrrrrrrrrrrrrrr ne volim ljencuge i neodgovornost... nego koliko su srezali..u euricima molim te, da vidim nesto ?  ma puno 10-15%, meni oko 200€ danas vidim da mi skresalo i putne troškove, majku im njihovu moja makina jaka, treba to naljevat Pa fina ti placa doktore msm znas da ja s brojevima radim..odmah izracunala kolika je bila kolika je sada, koji postotak otpada na putne troskove... a sto su ti ukinuli te troskove? zar ne postoji zakonski..ono putne troskove imaju svi koji su udaljeni od radnog mjesta vise od 3 kilometra?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja samo piletinu jedem..na usi ce mi poceti izlaziti....i volim dobar odrezak..te pastete i to..slabo inace, a ovdje nikako. Msm 10 deka salame je ovdje 5 dolara...a velika lubenica je 2, kila banana 1, narandze 1 i ostane ti jedan dolar... 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 68 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|