Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Žex je napisao: Julia je napisao: Moram da vas pitam... jel ja zvucim ,al stvarno, kao neka ''pacenica'' nesrecna..sa ovom pricom o ''Trazim srodnu dusu" Jel pomislite na momenat ''kakva dileja''..Al ozbiljno pitam? Ja sam jednom pomislio, al' nisam hteo da se mešam, ali ako ti kažeš... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
има ли неки собичак да стрпамо Госте ове ранојутарње па да их све поскидамо на голаће ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: a kada će doći Julia predomislila sam se...procitah nesto... sta te briga kad ce doci Julia..a? sta ce ti? da je jos vise zaludis.. ccccc..ti muskarci...jos ne pocnu ni da se briju..a vec pokazuju svoju musku ookrutnost i surovost
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
di je Julka ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
aaaaa....procitala je Megi i Picard forever  jes vala Picard odluci se, ne moze vise tako ili dovedi Davida pa da se podjelite 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Da li Davida zovu David ili Dejvid ?
Skoro sam gledao neku hrvatsku emisiju i primetio sam da strana imena pišu na engleskom... Tako je neki Ričard pričao na tv-u, a dole je pisalo Richard Jurišić
(Ne mogu tačno da se setim prezimena, ali znam da je bilo na IĆ )
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Da li ste jeli pileće ćevape ? I šta kažete ako jeste ? 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Nisam, ali često klopkam piletinu sa roštilja i mogu ti reći da je ukus fantastičan
|
|
|
|
|
|