Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Žex je napisao: Da li vas nerviraju osobe koje izlaze u lokale samo da bi bili viđeni ? Face su im poluzombirane... Da ih pitaš zašto su izašli ne bi imali pojma da odgovore... Mene to izluđuje. Baš malopre prođoh kroz trg i svi nešto pijuckaju i seruckaju samo da bi bili viđeni u ''klempa'' lokaalima nemam pojma zasto neko izlazi.. msm..prosto..od kud znam zasto neko sedi u kaficu
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: MeGi je napisao: Julija, jesi li ti vise nasla nekog ili i dalje da tragamo:) ne Megi draga..ni u najavi... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) znas sta 'mala' hahha ja sam dosla do zakljucka da se ti s nama sprdas ti imas nekog djuvegiju milion posto...nema sanse da nemas 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ma bre...Molena..znas me ..znam te..  sprdam se da trazim na forumu djuvegiju..to stoji.. al nemam bre..nikoga .. niko..ko bi me zainteresovao..onako..bas..da odlepim.. e to mi fali... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Moram da vas pitam... jel ja zvucim ,al stvarno, kao neka ''pacenica'' nesrecna..sa ovom pricom o ''Trazim srodnu dusu" Jel pomislite na momenat ''kakva dileja''..Al ozbiljno pitam?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Meni Ne, Julija kontamo mi salu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ni meni ne...meni si odlicna. Na kraju krajeva nikad se ne zna, mozda te bas net 'opali po glavi' 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e pa drago mi je... stvarno..sala je sala..al da ne ispadam bas dvorska luda  ne prilici mi godinama 
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Julia je napisao: Moram da vas pitam... jel ja zvucim ,al stvarno, kao neka ''pacenica'' nesrecna..sa ovom pricom o ''Trazim srodnu dusu" Jel pomislite na momenat ''kakva dileja''..Al ozbiljno pitam? ...ma sta te briga..imas ti i svoih problema... ...sta ima veze ako si patjenica..nie ni to najgore... ...evo vidi mene..  ...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Julia je napisao: Žex je napisao: Da li vas nerviraju osobe koje izlaze u lokale samo da bi bili viđeni ? Face su im poluzombirane... Da ih pitaš zašto su izašli ne bi imali pojma da odgovore... Mene to izluđuje. Baš malopre prođoh kroz trg i svi nešto pijuckaju i seruckaju samo da bi bili viđeni u ''klempa'' lokaalima nemam pojma zasto neko izlazi.. msm..prosto..od kud znam zasto neko sedi u kaficu Svaki grad ima one blejačke lokale u kojima se bukvalno ništa ne dešava osim što ljudi sede i bleje do iznemoglosti. Mislio sam na to... Julia, Julia...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Julia je napisao: Moram da vas pitam... jel ja zvucim ,al stvarno, kao neka ''pacenica'' nesrecna..sa ovom pricom o ''Trazim srodnu dusu" Jel pomislite na momenat ''kakva dileja''..Al ozbiljno pitam? Ja sam jednom pomislio, al' nisam hteo da se mešam, ali ako ti kažeš... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|