Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i ja saM ti nasla na ogovaranjima....ali nista ti ne vidis kad dodje na forum samo za Picardom leta okolo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jel mi to udajemo Julku našu ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne udajemo...nije to vise moderno 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
znaČi tražimo tiposa .. jel to ajd ti to meni nacrtaj .. tupson sam ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
vidis da sve znas..i bez objasnjenja i bez crtanja tipoSA ... imas kakvog u rezervi, aaaa!? 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Koliko vidim ovde se redovno četuje. Ja uvek dođem ovde u nadi da je neko pitao nešto, pa da mu pomognem, kad ono večiti čet....
Haj Molenče i Iskrenče
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Žex pozdrav druze.. pitam se da li Žex popio koFi ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mi sve znamo kao i ti..sta se foliras  Haj Zex :* ... kako si, sta ima, sta nema? .. eto ti , tri pitanja
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kofi skoro i da ne pijem....
Dobro sam Ima vrućine, a nema se para za klimu... heh
Moje pitanje je sledeće :
Da li vam se desilo da vas klima uređaj ošamuti i kada izađete napolje doživite temperaturni šok ?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Da. Cak i obrnuto..kada s vana gdje je veliki + udjes u prostoriju i dozivis isti taj sok...
|
|
|
|
|
|