Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Zlobni je napisao: Cesto se sapletem o sopstveni penis....... ali to je samo zato sto nemam noge ![plac.gif] plac.gif]](./images/smilies/plac.gif) Sta da radim? svezi ga oko struka  hahah..kakva budaletina:* Žex je napisao: Šta je najbolje za jutarnji mamurluk ? klin se klinom izbija...rakija je najbolja ali zacepi nos i pusti je niz grlo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Žex je napisao: Šta je najbolje za jutarnji mamurluk ? Mineralna voda, jos uvek je rano za kiseli kupus ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
како да намести да будем улогован за стално? досадно је увек морам да се улогујем поново..
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
drzi upaljen komp stalno
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...uj'o me komarac za desni dlan..svrbi sacuvaj Boze i sakloni... ...ee sad..manje mie to sto me svrbi..neg sto se ja stalno cheshem... ...a primetio sam i da potroshih silne novce... ...dal zato shto me svrbi desni dlan..ili zato shto sam rasipnik..  ... ...shta mie chiniti..!?..msm..da shtedim mogu..al chisto sumnjam da tje me zbog toga dlan prestati da svrbi..  ...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Samo jedan upit,da nije nedaobog komarac sa Nila,Zapadnog Nila,,,ihihihihi
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...ee da ga hebem..nisam ga pit'o..ne znam dal sam trebo... ...pitte..bil ga ti pit'o na cistom egipackom akcentu..  ...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
siN bRutaL je napisao: ...ee da ga hebem..nisam ga pit'o..ne znam dal sam trebo... ...pitte..bil ga ti pit'o na cistom egipackom akcentu..  ... Naravno da bi,stvar pristojnosti,nego reci di mi je zemljakinja jesi s njom u kontaktu,brani joj muz Forum,bit ce!?
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...maa ne branim joj.. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ..moze kad otje..a otje stalno... ...ee cek..za forum me pitas..  ... ...maa..nie joj vise zanimljivo..  ...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A tako,ako se cujes s njom poudravi je,je pozdraviiiiii.....
|
|
|
|
|
|