Srđan Čolić iz „Mobi Dika“, o novom singlu i planovima: Nismo bend koji mora svakog vikenda da radi. Znam da su nastupi važni, jer se na njima najbolje vidi odgovor publike
GRUPA „Mobi Dik“ je nedavno objavila singl „Žena kad pamet popije“, kao i DVD sa koncerta u Sava centru 2011. godine, te najavila mogućnost da više nego prethodnih godina bude prisutna na sceni. Srđan Čolić, alfa i omega grupe, kaže da će u vezi s tim biti presudna reč publike:
- Kada ja čovek autor, ne samo pevač, smisao rada je u reakciji publike - priča Srđan za naš list. - Kad osetite da vas vole, imate motiv da radite dalje. Muzikom se nisam nikad bavio zbog novca ili slave, iako je popularnost neminovna kad je nešto uspešno, a ako je uspešno, onda donese i novac. Uvek sam tako razmišljao. I mnogo je lepo kad uradite nešto, a publika vam vrati s porukom: mnogo mi se sviđa...
TRI UMESTO JEDNE * DA li ste spremni ponovo da promovišete neku novu pevačicu koja bi posle izgradila solu karijeru? - Sada umesto jedne imam tri! Sa mnom u grupi su Tanja, Irina i Isidora. U novoj pesmi imaju po deo koji pevaju, što je tipično za „Mobi Dik“, navikao sam tako da radim... Lepo mi je sa bendom, posebno kad su tu i tri devojke - kaže Srđan.
* Sada čekate reakciju publike i na ovaj singl!?
- Naravno. I ako se bude pozitivna, nastavljamo dalje. Ako reakcije ne budu baš kakvima se mi nadamo, probaćemo nešto drugo, na neki novi način... Ali ranije sam uvek pogađao da li će neka pesma imati „prođu“. To se događalo svaki put kad sam devedesetih radio pesme koje su ostale da se slušaju do danas. Zato verujem u ovaj singl i u našu publiku.
* Imate li „u šteku“ još novih pesama, ako ih publika bude tražila od „Mobi Dika“?
- Postoji gomila pesama koje sam radio namenski za moj bend, jer retko radim pesme za druge izvođače. Najčešće produciram albume. Za Tijanu Dapčević sam uradio 20 pesama kao producent, a samo jedna je bila moja. Pišem, dakle, za „Mobi Dik“ i tih pesama ima mnogo, ali bi trebalo sesti u studio, zagrejati stolice i završiti to.
* Da li biste voleli češće da nastupate?
- Nas zovu, ali ne možemo da prihvatimo nastupe koji tehnički ne mogu da ispadnu kako valja. Nismo bend koji mora svakog vikenda da radi. Znam da su nastupi važni, jer se na njima najbolje vidi odgovor publike.
Joksimović pred nastup u Budvi uživao u cigaretama i društvu Peđe Mijatovića i Mime Karadžića
Voli da puši! Željko Joksimović je pre dva dana doputovao Budvu, gde je u diskoteci „Top hil“ održao spektakularan nastup. Pevač je te večeri bio pun pozitivne energije, a pre svirke je uživao na Starom gradu, tačnije u kafiću „Astorija“. Tamo su mu društvo pravili bivši fudbaler Peđa Mijatović i glumac Mima Karadžić.
Ipak, Željko je, kako smo mogli da primetimo, najviše uživao u cigaretama. Jeste da one nisu dobre za glasne žice, ali to na njega očigledno ne utiče čim ih s takvim uživanjem puši. Jovana nije bila s njim. Ostala je u Beogradu. Zato Željko i nije hteo da se zadržava dugo u Crnoj Gori, već se odmah narednog dana vratio u srpsku prestonicu.
Kurir
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO."
Vitka i utegnuta. Ana Kokić pravila je akrobacije na plaži u Atini i umalo ostala u toplesu. Pevačica je uradila stoj na rukama na pesku, a zbog sile Zemljine teže njene grudi su zamalo ispale iz gornjeg dela kupaćeg kostima. Dobar deo bujnog poprsja je već napustio bikini, ali su se onda, nažalost, grudi zaustavile na najlepšem delu. Možemo samo da pretpostavimo šta se to zakačilo za materijal boje kajsije... Mislite li i vi isto što i mi? Malo su se, kanda, Anine grudi zadržale, što je bilo dovoljno da ona ne ostane polugola.
I ovaj prizor je bio fascinantan, a pevačica je pokazala da je u izvrsnoj formi. Svaka čast!
Kurir
Šišmanovićka i Goran Stamenković obnovili vezu iz 2009.
Obnavljaju gradivo. Voditeljka Katarina Šišmanović i vlasnik kuće „Imoušn“ Goran Stamenković ponovo su u vezi, saznaje portal Telegraf.rs, kome je ovu informaciju potvrdio izvor blizak Šišmanovićevoj. Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi 2009, ali su iste godine raskinuli. Ona se ubrzo udala za slovenačkog biznismena Dejana Kitića, od koga se razvela 2011. Mediji su te iste godine ponovo spajali Šišmanovićevu i Stamenkovića, kada su viđeni zajedno na žurki „Velikog brata“.
Katarina je donedavno bila u vezi sa slovenačkim biznismenom Domenom Zadravecom. Voditeljka emisije „Sve za ljubav“ bila je u šemi i sa sadašnjim verenikom Severine Vučković, Milanom Popovićem, dok je Stamenković dugo bio u vanbračnoj vezi s voditeljkom Anom Mihajlovski, a povezivan je i s bivšom učesnicom „Survajvera“ Kristinom Bekvalac.
Kurir
Nataša Bekvalac u Veneciji bez Vlade Vuksanovića (Foto)
Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je sa svojim menadžerom provela nekoliko dana u Veneciji.
Nataša je iskoristila odmor kako bi nekoliko dana provela u ovom romantičnom gradu, ali bez svog dečka manekena Vladimira Vuksanovića. A kako se pevačica provela u jednom od najlepših gradova Italije, pogledajte fotografije pa prosudite sami:
Nina Badrić objavila drugu verziju spota sa Goranom Ivaniševićem!
Svima je dobro poznat spot za veliki hit Nine Badrić “Da se opet tebi vratim” koji je snimila sa najboljim hrvatskim teniserom svih vremena, Goranom Ivaniševićem. Sada nam je stigla i druga verzija spota. Naime, Nina je putem Fejsbuka podelila sa fanovama nikad objavljenu verziju spota za njenu prelepu baladu. Prva verzija je predstavljena javnosti 2008. godine, a sada nam se Nina i Goran predstavljaju na malo drugačiji, ali jednako romantičan način. Pogledajte obe verzije pa odlučite koja vam se više dopada!
Joksimović se sa suprugom odmara u zakupljenoj vili, koju dnevno plaća 400 evra
Nisu na Santoriniju! Pop pevač Željko Joksimović i njegova supruga Jovana odmaraju se u Grčkoj, ali na Mikonosu, a ne na Santoriniju, kako je to ranije objavljeno. Poznati bračni par zakupio je na tri nedelje kuću na grčkom ostrvu, poznatom po velikom broju gej turista, koji već decenijama dolaze ovde.
Joksimović je pre nekoliko večeri nastupio u jednoj budvanskoj diskoteci, posle čega se letom preko Atine vratio na grčko ostrvo, kaže izvor Kurira blizak pevaču i dodaje:
- Nije baš najjasnije ko je plasirao priču o Santoriniju, ali reč je o klasičnoj dezinformaciji. Jovana i Željko su rentirali vilu na Mikonosu, za koju izdvajaju oko 400 evra dnevno. Kuća ima svoju privatnu plažu, pa su golupčići daleko od očiju znatiželjnika. Na ostrvu će ostati još desetak dana, posle čega se vraćaju u Beograd. Željko će se vratiti poslovnim obavezama i koncertnim aktivnostima, dok će Jovana još neko vreme odmarati - kaže sagovornik Kurira.
Kurir
Delibašićeva već šest meseci u ljubavnoj vezi sa izvesnim Vanjom
Nije više solo. Slađa Delibašić ima novog momka! Reč je o izvesnom Vanji, njenom dugogodišnjem poznaniku. Zgodna pevačica i denserka već je šest meseci u ljubavnoj vezi i deluje zadovoljno i srećno. Posle višegodišnjeg zabavljanja s Igorom Matićem Slađa je jedno vreme bila solo. Krajem prošle godine upustila se u vezu sa Vanjom, nekoliko godina mlađim, markantnim muškarcem.
- Njih dvoje se poznaju godinama i bili su veoma dobri prijatelji. Ljubav se dogodila spontano. Oboje su se ludo zaljubili i rešili da svoju vezu drže daleko od očiju znatiželjnika - kaže izvor blizak ovom paru.
Slađa nije bila raspoložena da priča o svojoj romansi: - Ne želim da komentarišem.
Kurir
Dado Polumenta izbacio je novi singl, pod nazivom “Ti, ti, samo ti”, koji je u njegovom prepoznatljivom ritmu! Fanovi koji su poslušali pesmu čim je postavljena na Jutjub su oduševljeni što je Dado konačno ispunio obećanje i dugo najavljivanu numeru objavio. A da li se vama dopada?
Tamo ih sigurno niko neće prepoznati: Nataša i Vlada pobegli u Tursku!
Uprkos glasinama da su raskinuli i da je Nata utehu tražila na putu sa menadžerom u Italiji, maneken Vladimir Vuksanović i pop pevačica Nataša Bekvalac uživaju na letovanju u Turskoj. Naime, Nataša je 20. jula posle koncerta Dina Merlina u Ljubljani sa Farisom Jumom otputovala u Italiju i u Veneciji uradila set fotografija koje su potom izazvale dilemu da li je raskinula sa Vladom. I dok se o tome spekuliše, ona uveliko uživa sa pobednikom poslednjeg VIP Survajvera u luksuznom apartmanu najskuplje turske regije u Antaliji. “Nataša i Vlada trpe veliki pritisak medija i koriste svaku priliku da pobegnu iz zemlje kako bi uživali bez opterećenja da li ih neko posmatra ili fotografiše. Trenutno su u Antaliji u jednom divnom hotelu i ostaće do kraja jula. Čim se vrate, Natašu čeka porodično letovanje sa sestrom Kristinom i njihovim ćerkama Hanom i Petrom”, kaže izvor “Blica” blizak paru.
Nataša je ranije najavila da se do 25. septembra neće oglašavati kako bi napravila pauzu pred promociju novog albuma. Za razliku od nje, Vlada se javio, ali nije želeo da bilo šta komentariše. “Na letovanju sam u Turskoj, za pet dana se vraćam, pa me zovite posle toga i pitajte šta god želite”, rekao je kratko Vuksanović. Vatreno krštenje što se tiče medijskog eksponiranja njihove veze, Nata i Vlada su imali u junu kada su na Ibici uhvaćeni da razmenjuju strasti ne samo tokom snimanj spota, već i kad se radno vreme završi. Dugo su izbegavali da priznaju da su u vezi, a kad je ipak, Vuksanović to uradio, opet su pobegli u izolaciju. Posle Turske, lepi srpski ljubavnici će svoje medene trenutke nastaviti nakon Natašinog porodičnog letovanja, kada im sledi ludi provod na Ibici. Međutim, ovaj put idu u društvu Natašine sestre Kristine i nekoliko najbližih prijatelja.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu