Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
UtherPendragon je napisao: a sto ne pijete pivo ? Pijem pivce Pendragone, a nisam toliki kapacitet da ga non-stop ljuštim... Molena je napisao: to vas navikavaju na buducnost Zex....treba poceti misliti zapadnjacki znas  ... sve kupovati...voda je nasa buducnost, ako icega imamo toga imamo..smao moram je prvo mi poceti kupovati. Možda imaš pravo. 'oće od nas po svaku cenu da naprave zapadnjačke zombije koji u jednoj ruci drže ceger, a u drugoj platnu karticu. Postaćemo kupoholičarska zombi nacija kao Ameri. Kupovaćemo i ono što nam treba i ono što nam ne treba, pa kad se ubajati jovo-nanovo ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
moram da pitam jel smem ovo zexovo razmisljanje da upotrebim kao osnovu za jednu temu ako uspem sam da je otvorim
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
grrrrrrr hoce li mi ko objasniti kako se otvara tema ?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
lako ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
nije lako
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
UtherPendragon je napisao: grrrrrrr hoce li mi ko objasniti kako se otvara tema ? Ako je u ''Pričaonici'' klikni na glavni podforum ''Pričaonica'' i gore-levo videćeš ''New Topic'' i sve će ti se samo kazati ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
a tooooooo..fala zex
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
eto..vidiš da je lako ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
pa sad jeste i ja vidim
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Žex je napisao: UtherPendragon je napisao: a sto ne pijete pivo ? Pijem pivce Pendragone, a nisam toliki kapacitet da ga non-stop ljuštim... Molena je napisao: to vas navikavaju na buducnost Zex....treba poceti misliti zapadnjacki znas  ... sve kupovati...voda je nasa buducnost, ako icega imamo toga imamo..smao moram je prvo mi poceti kupovati. Možda imaš pravo. 'oće od nas po svaku cenu da naprave zapadnjačke zombije koji u jednoj ruci drže ceger, a u drugoj platnu karticu. Postaćemo kupoholičarska zombi nacija kao Ameri. Kupovaćemo i ono što nam treba i ono što nam ne treba, pa kad se ubajati jovo-nanovo ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif) Mrzi me da citam celu prepisku da vidim sta je bila tema ali me ovaj Zeksov post podseti na samu sebe  pronadjoh se.. nedavno sam razmisljala..a i komentarisala sa svojim ukucanima o tome..o kupovini karticama..Odem da kupim ono sto mi treba i onda nakupujem i brdo nebitnih stvri uz obrazlozenje samoj sebi 'ma nema veze kad vec placam karticom' A ta ebena kartica je moja plata..samo utisak je potpuno drugaciji nego kad placas kesom..Nemas osecaj da trosis novac..Nisu banke blesave..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|