Autoru |
Poruka |
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Вучица je napisao: oĆem ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif) e dogovoreno,kupis mi stan na tvom spratu.. ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
zasto te neke zene tetoviraju obrve..nije mi jasno !?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: zasto te neke zene tetoviraju obrve..nije mi jasno !? Ne znam ni ja... Moguće je da neke od njih imaju problema sa obrvama, pa im je ovako lakše... Od skoro sam čuo za pojam ''estetsko tetoviranje''. Za sve one koji imaju problema sa obrvama, šiškama ispod miške i tako to @ Danas dok sam bio u prodži prolazim pored frižidera sa suhomesnatim proizvodima i po ko zna koji put se pitam zašto se ''čajna kobasica'' zove kako se zove Nikada nisam video bilo koga da jede kobasicu sa čajem, pa me interesuje zašto je to tako... Molim za ozbiljne odgovore 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Čajna kobasica dobila je ime sredinom 19. stoljeća u malom baltičkom gradu Rugenwaldeu. Ime „čajna kobasica“ izvedeno je izravno iz navike serviranja sendviča pripremljenih od te kobasice u isto vrijeme kada se servirao i čaj.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Zex te tetovaze po licu su meni nesto najgluplje sto je neko mogao izmisliti...sad je i ok kad ima tu i tamo koju dlaku...ali sta kad ostari pa joj se lice smezura a ostaju tamne istetovirane obrve..ooo majko mila a ZEx....Zove se "Čajna", jer se pravi od Kineza. China se engleski izgovara ČAJNA.  e sad ozbiljno..ne znam, ali ima veze s čajem i doručkom i tim sendvicima sto ih Gigi napisa..čajna pašteta i čajna kobasica.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
GiGi je napisao: Čajna kobasica dobila je ime sredinom 19. stoljeća u malom baltičkom gradu Rugenwaldeu. Ime „čajna kobasica“ izvedeno je izravno iz navike serviranja sendviča pripremljenih od te kobasice u isto vrijeme kada se servirao i čaj. Hvala na iscrpnom odgovoru draga Điđi... [quote="Molena" a ZEx....Zove se "Čajna", jer se pravi od Kineza. China se engleski izgovara ČAJNA.  e sad ozbiljno..ne znam, ali ima veze s čajem i doručkom i tim sendvicima sto ih Gigi napisa..čajna pašteta i čajna kobasica.[/quote] Hah, znao sam da ćeš da teraš šegu Za tebe 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
joj kako bih ja sada jednu pastetu e vidis toga nemam ovdje...nije da je nesto obozavam ali valjda cega nema to ti i nedostaje i ove losije kvalitete bih namazala i sve pitala ima li jos 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Uvek je tako. Čega nema to nedostaje. Evo u Čačku je još uvek na snazi zabrana korišćenja vode za piće. Samo da vidiš kako mlatimo flaširanu... Kao da smo se najeli soli. Žedni non-stop... hah
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
a sto ne pijete pivo ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
to vas navikavaju na buducnost Zex....treba poceti misliti zapadnjacki znas  ... sve kupovati...voda je nasa buducnost, ako icega imamo toga imamo..smao moram je prvo mi poceti kupovati.
|
|
|
|
|
|