Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 20:24

Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: Re: Raskidi,nasilje i razvodi na estradi  |  Poslato: 14 Jul 2012, 22:55
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Bora Čorba: Lažu dušmani, ne razvodimo se!

Frontmen Riblje čorbe i njegova supruga negiraju priče da su okončali brak

Slika
Aleksandra: Takve priče nas veoma potresaju. Tome mora da se stane na kraj

Sve je u redu.
Bora Đorđević i njegova supruga Aleksandra oštro negiraju navode njihovih prijatelja o razvodu. Kažu da nemaju nikakvih problema u braku i da sve to plasiraju dušmani!

Frontmen grupe „Riblja čorba“ tvrdi da neosnovane priče uznemiravaju njegovu porodicu.

- Ne razvodim se i ne znam odakle nekom takva ideja - kaže Bora.
Njegova 26 godina mlađa supruga tvrdi da nije istinita ni informacija da Bora ne može da ispuni njene finansijske prohteve, da je zbog toga upao u dugove i počeo da prodaje nekretnine, a da se ona odselila u Gornji Milanovac.

- Nas dvoje imamo stan u Beogradu i kuću na Rudniku. Boravimo na te dve lokacije, a ja ni u jednom trenutku, otkad sam u braku, nisam živela u Gornjem Milanovcu, gde sam rođena. Takve priče nas uznemiravaju i stvarno ne znam ko ih plasira, ali tome mora da se stane na put - rekla je Aleksandra.

Izgleda da nije uvek tačna ona da gde ima dima ima i vatre, a njih dvoje planiraju da, nakon što Bora u avgustu završi s poslovnim obavezama, zajedno otputuju na odmor.

Pet godina ljubavi

Bora i Aleksandra venčali su se u novembru 2009. godine. Par se upoznao dve godine ranije, kada je Bora bio na turneji u Americi, gde je Aleksandra tada živela. Priče o njihovoj romansi započele su odmah po Đorđevićevom razvodu od supruge Dragane, koja je nedugo posle toga sebi oduzela život.

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 15 Jul 2012, 02:00
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Rodžer Voters najviše zaradio od koncerata u 2012.

Rodžer Voters, bivši član grupe "Pink Flojd", zabeležio je najveću zaradu od koncerata u prvoj polovini 2012

Slika

LONDON - Rodžer Voters, bivši član grupe "Pink Flojd", zabeležio je najveću zaradu od koncerata u prvoj polovini 2012.

Voters je zaradio 158,1 milion dolara od prodaje ulaznica za svoju turneju "The Wall Live", zasnovanu na numerama sa istoimenog hit albuma iz 70-ih godina, nadmašivši tako američke muzičke zvezde Brusa Springstina i Madonu.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, pozivajući se na podatke časopisa Polstar, Voters je od početka godine prodao više od 1,4 miliona ulaznica širom sveta.

Iza njega nalaze se Springstin, koji je u okviru turneje "Wrecking Ball" zaradio 79,9 miliona dolara, i Madona koja je sa turnejom "M.D.N.A." inkasirala 42 miliona dolara.

Novosti

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 16 Jul 2012, 11:56
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35

Saša Matić oduševio sve u Emiratima!

Folker održao seriju uspešnih nastupa, a onda produžio boravak i narednih pet dana uživao u čarima Dubaija

Slika

I radno i paradno!
Saša Matić održao je seriju uspešnih koncerata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, dok većina njegovih kolega peva širom Crnogorskog i Hrvatskog primorja.

A s obzirom na činjenicu da je čitavog leta prebukiran poslom, Matić je posle nastupa u dupke punom klubu „Amika“ odlučio da ugrabi koji dan i za uživanje, pa je s najbližim saradnicima produžio boravak u Dubaiju za još pet dana.

- Zaista sam uživao u nastupima, a oduševio sam se što je u publici, osim naših ljudi koji žive u Dubaiju, bilo i dosta stranaca! Svi su se sjajno provodili i đuskali su do zore u ritmu mojih pesama - kaže Sale.

Nakon što je u muzičkom smislu pokorio Dubai, pevač je detaljno obišao turističke atrakcije ovog grada kao što su trenutno najviša zgrada na svetu Burdž Kalifa, zatim Burdž el Arab, Palm džumeira i druge.

Pre povratka kući pazario je poklone za suprugu i ćerke, što već duže vreme radi na svakom putovanju.

Slika

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 16 Jul 2012, 12:24
Korisnikov avatar
rang
rang

Slika

Sestra Ane Kokić hoće na estradu!

Pop pevačica Ana Kokić Rađen ima mlađu sestru Maju, koja je slika i prilika starije seke, a i ona je željna pevanja!

Naime, Maja Kokić još uvek studira, ali planira da se jednog dana pozabavi i estradnom karijerom. Svi koji su čuli kako mlađa Kokićeva peva kažu da joj se smeši i veoma svetla budućnost. Kao ni do sada, Maja ne želi preko Anine popularnosti da se eksponira, piše portal „poznati.info“. Da li će kao i starija sestra da se posveti pop muzici ili će se odlučiti za neki drugi pravac, ne znamo.

Alo

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Raskidi,nasilje i razvodi na estradi  |  Poslato: 16 Jul 2012, 19:40
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

BEŠE KRATKO I SLATKO: NIKOLA ŠOĆ OKONČAO STRASNU ROMANSU

Maneken i glumac je ponovo sam- okončao je romansu sa lepom studentkinjom ekonomije...

Slika

Samo nekoliko dana nakon što su priznali vezu, maneken i glumac Nikola Šoć okončao je romansu sa devetnaestogodišnjom Ivanom Micevskom, inače studentkinjom ekonomije iz Podgorice:

- Istina je da više nismo zajedno. Dogovorili smo da se rastanemo jer su nam se drugi mešali u vezu i trpeli smo veliki prtisak sa strane.

Nikola i Ivana su u vezi bili mesec i po dana. Videćemo koja je sledeći izbor popularnog Survajvera.

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: RETROSPEKTIVA: poznati nekad i sad  |  Poslato: 16 Jul 2012, 20:38
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

I TADA JE DRMALA BALKAN: POGLEDAJTE KAKO JE FOLKERKA "MEŠALA" NEKADA! (VIDEO)

Sada kao i nekada pravila je lom na nastupima. A ovako je to radla na početku karijere!

Slika

Sećate li se pesme "Crno i zlatno"? Naravno, fanovi Seke Aleksić itekako je pamte.
Ovo je jedan od njenih starih nastupa.
Seka kao crnka, u smeloj odevnoj kombinaciji, s malo previše šminke, ljulja kukovima!
Drmala je Balkan i tada a sada još više!

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: RETROSPEKTIVA: poznati nekad i sad  |  Poslato: 16 Jul 2012, 21:12
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Da li prepoznajete ovog srcolomca? FOTO

Neki bi rekli da se nije promenio nimalo, isto bebi lice ima i dan danas

Slika

Maneken koji je u žižu javnosti dospeo učestvovanjem u rijalitiju Survajver, i kao mali bio je neodoljiv. Uverite se i sami...

Zadržao je lice dečaka i dan danas, ali šarm je razvijao godinama. Nakon što se pisalo o njegovoj ljubavi sa Kristinom Bekvalac, pa sa pevačicom Marinom Tadićem, Nikola je objavio fotografiju sa svojom devojkom Ivanom Micevskom, devetnaestogodišnjom studentkinjom ekonomije iz Podgorice.

Slika

Samo mesec dana nakon što je ljubav procvetala u medijima, na isti način se i ugasila, pa je Nikola Šoć za Story izjavio kako je ta veza završena:

-Istina je da više nismo zajedno. Dogovorili smo da se rastanemo jer su nam se drugi mešali u vezu i trpeli smo veliki prtisak sa strane - otkriva za story.rs finalista ovogodišnjeg serijala Survajver, koji je sa Ivanom proveo strasnih mesec i po dana.

Devojke znate šta vam je činiti, osvajajte srce koje je usamljeno....

Puls

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 20 Jul 2012, 09:51
Korisnikov avatar
rang
rang

Milena na plaži kosu ne vlaži!

Pevačica pali i žari na moru i pazi da ne pokvari frizuru

Slika

Sve pod konac!
Milena Ćeranić je pre nekoliko dana stigla u Crnu Goru, gde se preko dana odmara, a noću puni klubove. Obično odlazi na plaže u Bečićima, a Kurirov paparaco ju je ulovio baš na jednoj od njih. Koliko Milena vodi računa o svakom detalju na svom telu govori i činjenica da na plaži ima sređenu frizuru. Pa zato ne želi da je pokvasi. Zbog toga uđe u vodu, al’ samo do pola, da se rashladi, pa onda, opet, pravac - ležaljka. Na opšte zadovoljstvo muškog dela plaže. Ali, nju to ne tangira. Važno da je sačuvala frizuru, za ostalo ćemo lako.

Slika

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Raskidi,nasilje i razvodi na estradi  |  Poslato: 23 Jul 2012, 00:06
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Ivan Ivanović: Razveo sam se!

Slika

Ivan Ivanović konačno je javno priznao da je razveden! U svojoj emisiji na TV Prva, u razgovoru s glumcem Žan Mark Barom, koji je prvi potegao to osetljivo pitanje, Ivanović se opustio, možda i više nego što je naumio.
Kada je glumac, koji je bio oženjen Srpkinjom Irinom Dečermić, rekao da živi kao samac, Ivan je uzvratio da je i on samac.
“Još si samac?”, pitao ga je gost. “Da, da… Od februara…”, kazao je Ivan. “Imaš li dece?”, usledilo je novo pitanje, na šta je voditelj odgovorio: “Ovo su moja bivša žena i kćerka”, i pokazao na šolju sa slikom, koja stoji na njegovom stolu.
Inače, Ivanović je svoj razvod u medijima ranije predstavljao kao trenutnu razdvojenost, ostavljajući mogućnost pomirenja. Ali, sada je potvrdio da sa Zoricom više nije u braku.

Svet

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: RETROSPEKTIVA: poznati nekad i sad  |  Poslato: 23 Jul 2012, 00:35
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Ovako je Seka Aleksić “pekla zanat”!

Slika

Sad je jedna od najvećih folk zvezda, a nekada je radila ono što i većina pevačica! Poznato je da pevačice “peku zanat” pevajući na svadbama i ostalim veseljima. Pentranje po stolovima, izazovna garderoba i naravno, koketiranje sa gostima… tako je i ona počinjala. Mislite da je ovaj posao lak? Pa, pogledajte snimak. Na njemu ćete videti Seku Aleksić. Primetićete i njenu prvu tetovažu, na ruci.

Svet

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu