Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
To nije ljubav,to je iluzija
|
|
|
|
|
MrPhact
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 19:44 Postovi: 1233
|
Čupka je napisao: Vise ne verujem ni u virtuelno ni u pravu ljubav van neta. I ko me ubedi da ima barem jedna od njih, svaka mu cast. ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) hi hi hi znaci van neta nema ljubavi ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
MrPhact je napisao: hi hi hi znaci van neta nema ljubavi ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) nema je nikako, bezveze sve...  a ako me neko ubedi da moze biti barem jedna od njih, svaka mu cast.
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Čupka je napisao: MrPhact je napisao: hi hi hi znaci van neta nema ljubavi ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif) nema je nikako, bezveze sve...  a ako me neko ubedi da moze biti barem jedna od njih, svaka mu cast. da smo se drukčije sreli ranije bilo bi sve
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Čupka je napisao: Vise ne verujem ni u virtuelno ni u pravu ljubav van neta. I ko me ubedi da ima barem jedna od njih, svaka mu cast. ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) Verujes, verujes. To te je na momenat samo nesto iziritiralo. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Komsinica je napisao: Čupka je napisao: Vise ne verujem ni u virtuelno ni u pravu ljubav van neta. I ko me ubedi da ima barem jedna od njih, svaka mu cast. ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif) Verujes, verujes. To te je na momenat samo nesto iziritiralo. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Verujem u platu koju primim ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Ako sve ostane samo virtuelno..onda se to ne moze nazvati ljubavlju.. Ako se dvoje ljudi 'skontaju' ovim putem a onda rese da se upoznaju i u reali (primer iz istog su grada, oboje su osetili tu neku zajednicku -nit- koja ih veze, slican nacin razmisljanja, ) zasto da ne..Potpuno je svejedno da li cemo nekoga upoznatu u tramvaju ili na forumu..
PS..ovo pisem 100-ti put..strasno
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pisi i treba pisat nekima treba milion puta nesto pricat , savjetovati da bi im doprlo do mozga:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
hehhehehehhehe..Megi..carice 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|