|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
aj eto me...donjet cu nesto u flasi od coca cole 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Sta si se toliko razgolitila? Posle ces da kukas kada se budes naladila c c c
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ovog 11.08.2013. godine desile su se razne stvari. Pukla je cev na magistralnom cevovodu, usled cega je bez vode ostalo pola Sumadije. I to ne bi bilo toliko strasno da nije objavljeno da vodu nece imati tri dana. Bata Žex, vici ukoliko treba help. Ivana Spanovic je donela prvu medalju Srbiji na SP u atletici. Najozbiljniji kandidat za ministra finansija je diplomac sa Jejla koji je pre sedam godina bio spreman i da raznosi postu u Vladi. Dve Srpkinje, Ljubinka (49) i Dajana (20) su se prijavile, zajedno sa preko 100.000 ljudi iz celog sveta, za put na Mars u jednom pracu, planiran za 2023. godinu. Zavrsava se sabor u Guci, koncertom Gorana Bregovica. Novak Djokovic je izgubio. Selektor Mihajlovic je pozvao golmana Orlica na predstojeci prijateljski fudbalski mec, koji ce se odigrati u sredu. Kosarkasi se bore za Trofej Beograda, glupo bi bilo da ga dobiju stranci. Veciti se prepucavaju zbog jucerasnje evidentne sudijske kradje, koja se nastavila i danas. Al Kapone se brcka na plazama Budve. Za sutra je najavljeno novo prskanje nilskih komaraca, ukoliko to vremenske prilike budu dozvolile. Gradonacelnik i dalje tvrdi da nema veze sa polomljenim nosem malene devojcice. Ucestvovalo je oko 150 ucesnika na Beogradskoj regati. Unuk ucitelja Zarica koji je u zoru 20. oktobra 1944. godine istrcao iz svog stana i razminirao Stari savski most, potpisao je peticiju da taj most ponese ime njegovog dede. A ja... ja sam se naspavala za sve pare i dobila svoje povrce koje sam zaboravila da ponesem nakon placanja u petak ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) Edit: e da... od odbojkasica ocekujemo jos jednu pobedu, utakmica pocinje za koji minut ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Čačić slobodan vikend proveo u šetnji gradom i kupio britvice Bivši potpredsjednik Vlade Radimir Čačić od početka srpnja nalazi se u Valturi, zatvoru otvorenog tipa koji dopušta zatvorenicima da vikende provode s obitelji "U zatvoru pazi što jede. Tešku hranu i onu s mljevenim mesom poput pljeskavica izbjegava. Najdraži obroci su mu oni s puno voća, povrća i riba." Pa dobro, ko piše ova sranja?! Kao da u zatvoru postoji švedski stol.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
 Ne pamtim da sam skoro tako gromoglasno pljeskala i galamila 48,36 sec. Bekricu majstore! Atletska staza, vetar u ledja, zauvek ostaju u nogama. Ko nije doziveo, ne zna sta znaci. Srecno u cetvrtak u 19.05h!
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Komsinica je napisao: Ovog 11.08.2013. godine desile su se razne stvari. Pukla je cev na magistralnom cevovodu, usled cega je bez vode ostalo pola Sumadije. I to ne bi bilo toliko strasno da nije objavljeno da vodu nece imati tri dana. Bata Žex, vici ukoliko treba help. Ivana Spanovic je donela prvu medalju Srbiji na SP u atletici. Najozbiljniji kandidat za ministra finansija je diplomac sa Jejla koji je pre sedam godina bio spreman i da raznosi postu u Vladi. Dve Srpkinje, Ljubinka (49) i Dajana (20) su se prijavile, zajedno sa preko 100.000 ljudi iz celog sveta, za put na Mars u jednom pracu, planiran za 2023. godinu. Zavrsava se sabor u Guci, koncertom Gorana Bregovica. Novak Djokovic je izgubio. Selektor Mihajlovic je pozvao golmana Orlica na predstojeci prijateljski fudbalski mec, koji ce se odigrati u sredu. Kosarkasi se bore za Trofej Beograda, glupo bi bilo da ga dobiju stranci. Veciti se prepucavaju zbog jucerasnje evidentne sudijske kradje, koja se nastavila i danas. Al Kapone se brcka na plazama Budve. Za sutra je najavljeno novo prskanje nilskih komaraca, ukoliko to vremenske prilike budu dozvolile. Gradonacelnik i dalje tvrdi da nema veze sa polomljenim nosem malene devojcice. Ucestvovalo je oko 150 ucesnika na Beogradskoj regati. Unuk ucitelja Zarica koji je u zoru 20. oktobra 1944. godine istrcao iz svog stana i razminirao Stari savski most, potpisao je peticiju da taj most ponese ime njegovog dede. A ja... ja sam se naspavala za sve pare i dobila svoje povrce koje sam zaboravila da ponesem nakon placanja u petak ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) Edit: e da... od odbojkasica ocekujemo jos jednu pobedu, utakmica pocinje za koji minut ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif) Sve je sada u redu Kone... Jedino je voda još ''tehnička'', ali i prethodna dva dana imao sam vodu, samo sa umanjenim pritiskom. Ovi u zgradama su bili na ''suvom''. Vidim da si organizovala pomoć, ali sve je bilo pod kontrolom 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Drago mi je cuti, medjutim samo obazrivo. Treba sad ta vodurina da protutnji kroz cevi, da bi ponovo bila za upotrebu.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Tri rezultata o kvalitetu vode moraju biti ispravna da bi česmovača bila za piće. Do tada flaširana voda i udri... To znači da će biti za piće najranije za četiri dana... Ma bitno je da mogu da se bućnem, ostalo ću lako...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Znam za te tri analize. Dobro je da su brzo pronasli i uklonili kvar. Po ovoj vrucini nije ni malo prijatno biti bez vode. Gledaj ovu sliku sacinjene iznad Nisa pre dva dana u jutarnjim satima. Mada to nije nista novo, kod nas je redovna pojava, osim ovih dana kada je bilo previse toplo. 
|
|
Žex
|
|

rang

|
Komsinica je napisao: Znam za te tri analize. Dobro je da su brzo pronasli i uklonili kvar. Po ovoj vrucini nije ni malo prijatno biti bez vode. Gledaj ovu sliku sacinjene iznad Nisa pre dva dana u jutarnjim satima. Mada to nije nista novo, kod nas je redovna pojava, osim ovih dana kada je bilo previse toplo.  Ćuti, dobro je... Cev od 1000mm brzo locirana i zamenjena stvarno u rekordnom roku. Posao je to. Nije da je lagano Što se tiče slike, šta treba da gledam ? Vidim nema žive duše na slici, pa moguće da to želiš da kažeš ? Kako je vrućina sve oterala u kuću.... ![[cesh.gif] [cesh.gif]](./images/smilies/cesh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 51 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|